lördag 4 maj 2013

Solnapolitikern, Lars Rådén M, är i själva verket illröd kommunist.


Lars Rådén: Alla kommuner bör/måste ta emot flyktingbarn. I en viktig fråga som flyktingmottagandet måste alla kommuner i Sverige hjälpas åt. Det viktiga är ett bra mottagande för barnen som kommer hit, snarare än att värna om kommunernas självbestämmande.

Huummmmm.

Undrar vilka fler frågor som den totalitäre Lars Rådén vill styra bort från kommunernas självbestämmande. Och vem det är som diktatoriskt ska avgöra frågornas dignitet inför bortkopplandet av kommunernas självstyre? Förutom då Rådén, förstås.

Lars Rådén har av olika skäl misstagit sitt M för ett kommunistiskt parti, där staten ska styra landet och sedan fördela politiken "rättvist". Därmed är det tänkt att alla medborgare ska få det ungefär lika bra. Eller snarare dåligt.
Kommunismen har alltid lett till orättvis ekonomisk fördelning, diktatur
och fattigdom, och det blir ingen skillnad om det är moderat kommunism à  Rådén.


2 kommentarer:

  1. Dags att Djursholm och Lidingö tar sitt ansvar i handling....inte bara bekvämt skänker pengar så ngn annan får ta emot barnen... Men jag undrar hur många flyktingar som USA tar emot.....de som oftast är orsaken till flyktingströmmarna...??? De om några borde ta största ansvaret !!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Och varför tycker du att Rådén och du ska bestämma vilka kommuner som ska ta emot flyktingbarn? Om några kommuner anser sig ha skäl att inte göra det, vem är du att tvinga på dem dina beslut? De kommunerna du nämner kanske anser sig ta ansvar för sina redan befintliga invånare istället.

    SvaraRadera