torsdag 30 maj 2013

Skyldig.

Daily Mail avslöjar idag de topphemliga handlingar om hur labour i Storbritannien öppnade dörrarna för mångkulturen, i en högst avsiktlig sammansvärjning för att ändra "den sociala sammansättningen" och ersätta det brittiska folket med invandrare.

För min del är jag helt säker på att det var på uppdrag av EU, och att det gäller hela Europa, inte minst Sverige.

Straff? 

5 kommentarer:

  1. Jag tror också att så var det, men när ursprungsbefolkningen vägrar betalar skatterna, vem betalar multikultis uppehälle?

    SvaraRadera
  2. Det enda rätta straffet är att låt dem leva i det "paradis" som de själva skapat.

    SvaraRadera
  3. Någonting måste det ju vara. Men som anonym ovan skriver, vem ska betala när vi är utbytta. Inte lär det bli mycket skatt inbetalt när multikulti är genomfört fullt ut.
    Eller är sverige en försöksballong, en prototyp som kan glömmas, skrotas och kastas på den politiska historiens sophög medans råttorna för länge sedan lämnat skeppet. Flaggan är halad sedan länge. Nu väntar vi bara med svensk underdånighet på den snart oundvikliga katastrofen.
    Är det detta vi röstar på och vill ha? Det bör i runda slängar nittio procent av de röstberättigade fundera lite över.
    Men, än har inte skeppet gått under. Fast vi bör nog täta läckorna och se över pumparna. Bryggpersonalen bör också skyndsamt bytas ut. En ny kurs bör sättas. Då finns det kanske ett embryo till hopp... men det hastar.

    Skogis.

    SvaraRadera
  4. Då mina vänner tar EU fram sin stora plånbok överfull med pengar de genom åren stulit från sina medlemsstater och säkrar finansieringen ......eller kanske inte. Vid det laget är det säkert straffbart att lämna sitt land, levande eller död. Och all kvarlåtenskap går till staten.

    SvaraRadera