måndag 27 maj 2013

Notan? Den är ju fucking försäkringsbolagens.


Notan för upploppen, hittills 63 miljoner kronor. Sextiotre miljoner svenska kronor.

För att några känner sig kränkta.

Och då har jag ändå inte räknat allt det mänskliga och personliga lidandet hos var och en av de som drabbades. Och inte heller Sveriges pladask störtande rykte i omvärlden. 

Loss of goodwill - oersättligt.

3 kommentarer:

  1. Som skrivet. Försäkringsbolagen betalar. Eller FN. Eller staten. Eller kommunen.
    Eller från vem fan som helst. Ytterst få, om någon i de leden bryr sej om vilket. Det kan i alla fall inte komma från oss som snällt betalar in allt mer höjda premier, allt mer höjda skatter(direkta eller indirekta, s.k. avgifter). Var tror de att pengarna kommer ifrån? Man kan bli skogstokig för mindre.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Läste idag i Politically Incorrekt.de,ett intressant inlägg om islamiseringen av Sverige.Titta gärna själv in på den artikel,som man översatt från Jyllands Posten och återges på tyska.
    Det verkligt skrämmande för oss svenskar,är ju hur man nu i kommentarerna hånar oss,och i än högre grad ironiserar över vår naivitet...En del tycker t.o.m att vi som "besserwisser",har gjort rätt för den pest som nu har drabbat oss !!
    Har en viss förståelse för att flera länder ser detta som ett rättmätigt straff.Tyvärr blir alla vi som kämpar mot eländet,också på sitt sätt straffade orättvist..Men om man skrattar två gånger,eller fler bak ryggen på oss,spelar ju i och för sig ingen roll !!Sverige har sedan länge gjort sig till en clown !!

    SvaraRadera
  3. Samma i Financial Times, Lars, Reinfeldt har gjort svenska folket till åtlöje inför hela världen.

    SvaraRadera