fredag 24 maj 2013

Islamofobi.


Nu förstår jag vad det betyder, äntligen. Om man ska tro kultur- och upploppsdyrkarvänstern/MP så är en stor del av svenska folket extrema"islamofober" . Märkligt tänkte jag, med denna utbredda "fobi" i annars så hyggliga människor. Islamofobi= när man känner skräck för att bli avrättad, halshuggen och sprängd i flygande kroppsdelar, medan man har fullt upp med att bara leva sitt liv så gott man kan.

 I Storbritannien finns det lågt räknat 2000 potentiella extremt farliga terrorister, den stora majoriteten är radikala muslimer, som står för en reell hotbild mot nationen och dess säkerhet. 

I Sverige? Inte en enda. Bara snälla, fina och stackars islamister.

3 kommentarer:

  1. Mmmm... lite konstigt blir det när andra, mer externa undersökningar visar att vi svenskar är bland jordens mest toleranta och generösa folk. Men, för all del, miljöpartiet har väl rätt och de är väl trovärdiga i allt. Det finns en stor del av den svenska befolkningen som nog tror det och en mindre del som absolut är övertygade om den saken. Åtminstone bland den sovande delen. Resten av de sovande röstar på allt utom "di rälige Sverigedemokraterna". Tacka vet de en rejäl och trygg islamist. Som du skriver, här är alla extremister/terrorister snälla. Det sker med automatik när de passerar gränsen eller när de åkt tunnelbana första gången, eller nåt sånt.

    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja men du måste medge Skogis,att vi "svenskar"
      nu har skapat respekt,över stora delar av bl.a västvärlden..
      I dag varnar t.o.m England och USA sin befolkning,för resor till "vårt" tidigare fredliga land.
      Har mig veterligen aldrig inträffat,innan vår "berikning" tog riktig fart !!
      M.a.o vi har blivit något .....

      Radera
    2. Ja, vi har verkligen blivit "något" i den stora världen. Tragiskt att vi har så många konkurrenter om samma linje. Fast, kanske vi leder ligan. Så snart är paradiset på jorden här. Industrin utflyttad eller i spillror, upplopp lite varstans, moskéer, sharialagar och islam, fredens religion etc. etc. Nog är det väl paradiset på jorden, om något. Sverige kommer att blomstra. Om man nu får tro regering och media, så är det väl så det kommer att bli.

      Skogis.

      Radera