onsdag 22 maj 2013

- Hard facts på newsmill.

Professor i etnologi samt socionom och journalist på newsmill idag : "Svenska politiker har tappat kontrollen över invandringen. Kostnaderna skenar, bostadssituationen är desperat, arbetslösheten växer och segregationen är närmast dramatisk.

Invandringen har efterhand ändrat karaktär. Ett brett spektrum av invandrare har ersatts av i huvudsak asylsökande från muslimska länder som Syrien, Somalia och Afghanistan. Dessa asylsökande är illa rustade för ett liv i det utpräglat högteknologiska Sverige. Arbetsför-medlingens statistik visar att över 60 procent av de nyanlända och deras anhöriga högst har vad som kallas ”förgymnasial utbildning”. Det betyder att många är faktiska eller praktiska analfabeter, vilket gör det extra svårt för dem att hitta jobb på en arbetsmarknad där enligt Eurostat bara 2,5 procent av jobben är sökbara för dem."

När tänker politikerna erkänna och rätta till? Eller klarar de inte att tappa ansiktet inför hela omvärlden?


3 kommentarer:

  1. Roten till det onda är välgörenhet. Folk blir indragna i det. När det väl är faktum, uppstår tomhet i huvet. När folk flyttar från torftiga bostäder i sina hemländer till moderna svenska lägenheter. De vet inte hur det funkar. Svenskarna umgås inte med sina grannar. De jobbar.Blir det konflikter i bostadsområdet, flyttar svenskarna. Det går inte att jobba och ha konflikter.
    Kanske i invandras egna länder har hela släkten tagit hand om barnen ute på gatan, men så är det inte i Sverige. Här tar man bara hand om sin egen avkomma.
    Inflyttade kan inte ta hand om sin avkomma. Samhället ska ta ansvaret. Men samhället är innte upprustat att ta det ansvaret.

    SvaraRadera
  2. Rätt Samhället kan inte leva upp till det rykte som den gode allsmäktige, som de hitresande så nesligt itutats.

    SvaraRadera
  3. Varför Reinfeldt håller på det "råkade" han avslöja i ett anförande vid Stockholm universitet 6 november 2012: ”Effekten av SD var att vi fick en politik i motsatt riktning”. På själva Gustav Adolfsdagen med andra ord, Gustav II Adolf som symboliserar den svenska stormaktstiden mest av alla. En slump, tror jag inte.

    Vi har att göra med en beräknande, psykiskt labil människa som mest av allt verkar vilja förgöra Sverige. Det visste vi nog redan, men resten. Ullenhag, Romson, Ferm och alla de andra femtekolonnarna, vad är deras bevekelsegrund? Har de också blod av ofränder i sina ådror eller har de helt enkelt haft en taskig barndom?

    SvaraRadera