fredag 3 maj 2013

Ett år och tre månader i fängelse, det är Oves liv värt i Sverige.


Gangstrar äger gatorna i mammas Landskrona, ja förresten hela stan, de kör utan körkort, narkotikapåverkade och vildsint respektöst. Ibland står det en gammal Landskronabo i vägen. Det kan inte hjälpas.När svensk rätt slutligen har bevis för att en av de fyra kriminella körde dödsfordonet, och inte en femte Mållgam, då jäklarzzz ryter rättssamhället till - ett år och tre månaders fängelse. 

På så vis välkomnas han hjärtligt ut till sitt äventyrliga fartiga liv inom några månader igen.

expressen hd

4 kommentarer:

  1. Så länge de "nya berikarna" inte därtill erhåller en riklig dusör,att som 7-klöverns utvalda hantlangare, förinta/utplåna den äldre svenska befolkningen,måste vi äldre känna djup tacksammhet !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är kanske inte så långt borta att det är skottpengar på oss... om än i förädlad och omdöpt form. Ättestupan närmar sej, ekonomiskt eller med vanvård och svält. Exemplen är alldeles för många.

      Skogis.

      Radera
  2. En kompis till mig sa att han inte hade problem med invandrare. Så fort han såg dom komma, steg han ner i diket. Själv har jag fått gå några gånger från trottoaren till körbanan.
    Därför går jag inte mer på gatorna i stan. Älskar att shoppa i småbutiker, men tyvärr, bil till parkering och in i gallerian är som gäller. Fast det tycker är tråkigt, så går inte mer in i stan.

    Nybliven pensionär

    SvaraRadera
  3. Frihet för nyanlända har i vårt land blivit synonymt med ofrihet för oss andra. Och det gör mig rasande.

    SvaraRadera