fredag 24 maj 2013

Döp om statsTVs Debatt till Minareten.

Det bästa med att ha övernattningsgäster på ön ikväll är att jag inte hade en chans att se det ängsligt konflikträdda och lismande programmet"Debatt". Varför heter programmet Debatt, förutsätter inte det att flera olika ståndpunkter kommer till tals? Döp om det till Minareten,det vore spot on.

Nu har jag lusläst alla mina verklighetsbaserade bloggar på nätet med alla förståndiga men ack så översiggivna kommentarer, och insett att för själsfridens skull var det mig en stor befrielse och lycka att få slippa. 

Ungefär som att klara sig en hel vinter från kräksjukan.

6 kommentarer:

  1. Det var ganska självklart att detta avsnitt skulle bli ett av de värsta i Debatt:s historia - och vi blev inte "besvikna".

    Det hjälpte inte ens när Folkpartiets Johan Pehrson sade att "vi har gett ungdomarna chanser att utbilda sig men de vill ju inte", han fick ändå skit.

    Ja, jag såg bara 5 - 10 minuter eftersom jag visste hur det skulle bli.

    SVT skjuter sig inte längre i foten, de skjuter sig i hjärnan.

    SvaraRadera
  2. Skjuter sig i hjärnan! Det var det bästa jag hört i kvinnominne.

    SvaraRadera
  3. Men en sak kan vi nu vara stolta över som pursvenskar...
    Sverige har hamnat på jordens 10-itopplista,bland de stora utländska nyhetsdrakarna.
    Nu är ju bilden som strålas ut inte direkt i Turistnäringens smak.Snarare motsatsen och det lilla landet i Norden,jämförs med raskravallerna i Paris och Aten...Den ironi som dessa utländska journalister återspeglar,över vad som sker i allt större delar av Absurdistan,överskuggar allt jag tidigare hört ifråga om negativ PR,gällande Sverige !!

    SvaraRadera
  4. Man kan säga att det är Renens bästa gren, sänkning av levnadsstandars, status och välfärd för alla.

    SvaraRadera
  5. Konstigt, men politikerna verkar has kört fast. Vad då skola? Den bränner dom ner, missfirmar lärare och kvinnliga lärare tar man inte ens i hand. Det som hände nu, är bara början. Kommer man från en grushög, vill man kanske känna sig som hemma. Finns många låtar som handlar om detta. "Light my fire", "London burning", och vi andra.... "Vi borde tjacka spikskor och listigt dra iväg". Blir full i skratt men FB är full av kommentarer, helt meningslöst för de som förstör, kan inte läsa svenska...
    Din blogg är fortfarande nummer ett för mig, var dag.

    SvaraRadera
  6. Denna blogg är absolut den bästa och intelligentaste av alla bloggar jag har läst. Kan inte vara utan den en endaste dag. Känns så skönt att få läsa och avreagera mig via dina kloka ord. Allt i detta samhälle håller ju på att rasa mitt framför ögonen på oss och inget vågar vi säga officiellt. Det är för otroligt, man känner sig bunden till händer och fötter och kan inte göra någonting. Tack för din blogg!

    SvaraRadera