söndag 19 maj 2013

Är Euro-rebellerna i Storbritannien Swivel-eyed loons,

Eller vem är det egentligen som kallar vem,  och vem är det som faktiskt ÄR  de vindögda dårarna i engelsk politik idag? Håller premiärminister Cameron på att tappa greppet om de konservativa i Storbritannien?  I takt med det sanningssägande UKIPs enorma politiska framgångar blir gammelpolitikerna allt mer nervösa och oförutsägbara. 

Britterna är numera så in i döden trötta på makthavarnas totala inkompetens, de är fed up med småbarnsbeteendet, politiker som uppträder som om de har alla svaren när de i själva verket inte har en susning, som helt saknar normal livserfarenhet i sina överbeskyddade liv. De byter åsikter som barn byter samlarbilder, och saknar helt känsla för vilka ställningstagande som verkligen skulle kunna göra skillnad. De låter sig utnyttjas av inflytelserika lobbyister och inbillar sig att de gör vad de tror folket och landet behöver, men de misslyckas kapitalt.

EU måste raseras, det begriper varenda en, utom professionella karriärpolitiker som ser EU som en del av sin maktsfär, det är en fullständig katastrof för medlemsländerna. Ingen skulle investera i ett företag som skötte sin ekonomi som EU. Och det borde inget land heller. 

Om nån kom med den glimrande idéen idag, att slå ihop en förskräcklig massa förbaskat olika länder med helt skilda förutsättningar, till en enda stor happy family. Att styras av politiker från ett eller två palats dit alla måste bege sig varje vecka,  istället för att sköta om sina länder - då skulle jag bara säga SPRING FÖR LIVET!



daily mail

3 kommentarer:

  1. "Om nån kom med den glimrande idéen idag, att slå ihop en förskräcklig massa förbaskat olika länder med helt skilda förutsättningar, till en enda stor happy family." Byt ut länder mot kulturer och du har Sverige av idag.

    EG var fullt tillräckligt, vi behöver inte EU.

    SvaraRadera
  2. Ditt näst sista stycke i ditt inlägg ovan är mina tankar rakt av. De enda som är för EU måste vara de som antingen har ekonomisk nytta av eländet, eller tror sej ha det. Eller den vanliga mer eller mindre hjärntvättade skaran som röstar och tycker som storebror säger.
    Läste om en ny vansinnighet. Ett förslag... än så länge. Ett stort företag inom branschen har lobbat för att man ska inte få peta ner något i jorden eller så någon gröda som inte är godkänd av EU. Detta företag har då tagit patent på i stort sett allting som kan växa och då genmodifierat det så att det går in under deras patent. Du ska inte få sätta dina egna potatis, grönsaker etc. Bönderna måste köpa deras utsäde. Det befaras att det blir bara deras utsäde som blir godkänt. Jag som liten skogsägare och även de större skulle i princip behöva gå runt och dra upp mina självsådda skogsplantor och ersätta dem med deras genmodifierade skit. Blåbär, lingon och svamp vet jag inte hur de ska komma åt, kanske de bara förbjuder alltihop. Mardröm.. javisst. Det bör inte gå igenom, men kan kanske smygas igenom i en urvattnad version, som redan den är åt helvete. Det är väl så det går till med allt impopulärt som ska smygas igenom. Det sättet eller absolut tystnad. Som när regeringen ändrade grundlagen utan någon som helst debatt. Skamligt beteende är det minsta man kan säga. Jag som hoppades EU:s klåfingrighet skulle stanna av och att de skulle nöja sej med att räta ut bananer och förstöra våra naturligt skuggade betesmarker. Det får bara finnas ett litet antal träd på en viss yta på våra betesmarker, enligt EU. För så är det i sydeuropa, eller nåt. Gör du inte rätt så blir det inget bidrag. Naturen blir bara fattigare och fattigare ju mer byråkraterna får lov att härja. Det är inte så lite som är ofattbart mycket åt helvete. Först ge bidrag så att så många som möjligt blir helt beroende av det. Sen dra åt nätet tills de sitter fast och gör som storebror vill. Snyggt, nej! Men vanligt, ja! Så är väl mångas ekonomi i stora delar av världen uppbyggd. Smart... ja, kanske, på kort sikt, men vad händer sen, när pengarna tar slut? (Vid genomläsning insågs att det som vanligt blev för långt och även en lätt urspårning från ämnet, f´låt alla, jag blev så engagerad.)

    Skogis.

    SvaraRadera
  3. I sista avsnittet ovan,kan man lämpligen byta ut ordet "länder" mot "folkslag",och vi har exakt den situation som råder i Sverige..De två palatsen,och de styrande politikerna har vi ju redan,dels Rosenbad dels alla landets moskeèr !!
    Alltså är det hög tid för oss att springa iväg,eller förändra till det bättre..

    SvaraRadera