torsdag 23 maj 2013

Anders Lindberg, varför säljer inte dina stackars Husbykrigare bara Situation Stockholm istället?


Som vanligt bara snömos i Lindbergs förvirrade skriverier, han vet att Husbyligisterna inte sätter eld på samhället och attackerar poliser och brandmän, för att dom är ointegrerade invandrare som sitter och tycker synd om sig för att allt är nån annans fel - utan för att de är fattiga! 

Undrar om Lindberg kan föreställa sig hur många som är fattiga, svältande, lidande i en hopplös värld, som aldrig, aldrig, aldrig skulle förstöra värden för miljoners miljoner, och andra människors liv, bara därför. Innerstads-Lindberg tror på riktigt att vara fattig och på samhälllets botten är lika med att vara ond. I Sverige brukar våra sämst ställda och mest föraktade av såna som Lindberg, vänligt sälja "Situation Stockholm" för att väcka uppmärksamhet för sin usla situation. 

Lindbergs slutkläm måste ha kommit till i nåt slags Lidnersk knäpp, för den är glasklar:-"En sak är i varje fall säker. Den politik Fredrik Reinfeldt vill föra kommer inte att lösa något av dessa problem."

Dessvärre tror nog Lindberg att MP är lösningen, dvs mer av samma skit fast värre. 

2 kommentarer:

  1. Ja,med sådan kretiner som Lindberg som sätter agendan i Sverige ,kan det inte annat än att barka rätt in i aftonsången för urbefolkningen.
    Man kommer att tänka på Abraham Licolns utsago efter att ha åhört debattinläggen i USA,s senat på den tiden när han var president,
    "Att det nog är bättre att tiga och ev,bli tagen för att vara en dåre,än att öppna munnen och undanröja alla tvivel".
    "Idioterna tar aldrig slut".Min fader som en gång var politisk redaktör på tidningen Arbetet.
    Katinka Glahd.

    SvaraRadera
  2. Din fader visste vad han talade om Katinka, precis som den gamle Abe. Respect!

    SvaraRadera