tisdag 28 maj 2013

Akta er alla busar....så ni inte....blir.... UTVISADE!!!!


I februari blev en 16-åring utvisad, ja faktiskt(!!),  från Norge och hemskickad till Rumänien efter fyra bostadsinbrott. I söndags greps han olagligen (eller papperslös som det heter på svenska) i landet vid nya grova brott  i Oslo. 





Nu är den yrkeskriminelle tonåringen placerad i fängelse i väntan på utvisning igen. Och igen. 

Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. 

Och igen.

VG

7 kommentarer:

  1. Talande bild. Sverige framförallt, kanske i varierande grad även övriga västländer är en som en sockerbit. Men till sverige är det väl få arbetsmyror som kommer. Det finns säkert mer lämpliga djur att använda som metafor. Var och en får använda sin erfarenhet och fantasi där. Vad händer när sockerbiten är slut? När "landet som flödar av mjölk och honung" sinar? Det är kanske det vi ser ett litet prov på nu i en del förorter.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Ja, och dårarna darrar av skräck. INTE.
    Det är bara att åka ut - och åka in igen!!

    SvaraRadera
  3. Jag såg att moder natur och Trafikverket hade stängt av gränsövergången (och E45) vid Karesuando. När den väl öppnades igen så lade tullen ner den nordligaste tullstationen i Sverige. Detta innebär att vi har en enda tullstation och gränskontroll efter vår nära femtio mil långa gräns mot Finland. Tullverket vill alltså att någon ska åka sjuttio mil för att förtulla varor. Det är som om malmöborna skulle åka till Mjölby. IDIOTER!

    SvaraRadera
  4. Hur många sådana fall finns det i underbara Absurdistan ? Tror att "landet annorlunda" ligger före Norge,även i detta avseende..

    SvaraRadera
  5. F.ö lägg märke till att mitt namn kommer upp på din blogg med en annan färg än era...
    Konstigt kan det bero på att några(läs SÄPO el. liknande)har intresse av mina ord ?? Kanske att ha alltför höga tankar i egoistiskt sinne ?
    Men det är långt ifrån första gång som detta sker..så något skumt ligger bakom !

    SvaraRadera
  6. Jag är i alla fall oskyldig, Lars, kan inte ens se att det finns olika färger. Men det är inte långt till konspirationsteorierna. Av lättförklarliga skäl. Vad säger ni andra? Utmärker Lars´namn sig?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hur det ser ut på era PC`s vet jag ju inte.Alla era namn på de olika kommentarerna är på min helt svarta.
      Mitt eget namn är ljusbrunt till färgen..Det har förekommit så några gånger tidigare,och jag har då fört fram samma teori som idag..Ska se om det hjälper,eller om det beror på andra skäl !

      Radera