måndag 15 april 2013

Vad fasiken är Det Muslimska Civilsamhället till för i Sverige?

Det muslimska civilsamhället är ett begrepp som syftar på ”det muslimska Sverige” det vill säga ett islamiskt samhälle i Sverige, och används bland annat av politiker och massmedia. I det svenska civilsamhället finns muslimska individer och organisationer som inriktar sin hjälpverksamhet särskilt på de svenska muslimerna. Exempel på sådana organisationer är Sveriges muslimska förbund, Sveriges muslimska råd och Sveriges muslimer för Fred och Rättvisa.  Otrogna grisätare lyftes inte ens lillfingret för.

Under alla dessa år av tidigare lycklig invandring till Sverige, varför har det aldrig existerat något så absurt som  Det Chilenska Civilsamhället, Sveriges grekiska råd och Sveriges finländare för Fred och Rättvisa, som enbart ämnar se till sina egnas bästa i nya landet?



wikipedia newsmill newsmill

2 kommentarer:

  1. Ingen annan grupp för så mycket väsen, gnäller så mycket och ställer så många krav som "det muslimska civilsamhället".
    Islams närvaro i Sverige är som en sån där otrevlig stickig ylletröja. Man kan glömma bort obehaget korta stunder, men det gör sig ständigt påmint.

    SvaraRadera
  2. Jag vet. Ett bh-band som skaver.

    SvaraRadera