fredag 19 april 2013

Terrormördaren vandrade stillsamt från platsen för slakten.





Varje gång det händer en massaker av det här slaget, så hör man skräcken, oron och ängslan över att gärningsmännen ska vara muslimer. Det verkar som om mitt i detta inferno av mänskliga tragedier, så är alla korrekta människor ändå mest bekymrade över att världen än en gång ska få se islamister lika onda som de är. 






Och de stränga reglerna för att få invandra till USA, de tycks inte existera längre. Därmed utsätts hela amerikanske folket för ocivilisationens blodshämnd på oskyldiga. Precis som EUs och hela västvärldens befolkning.

Kan inte alla som gillar att döda, förtrycka, misshandla och spränga folk i luften, bara stanna i sina gamla länder, och låta oss fredsälskare få tillbaka tryggheten här.



2 kommentarer:

  1. Så har då den "fredliga religionen" på nytt slagit till i USA...Denna gång som tidigare,med ett som vanligt fegt terrordåd,mot helt oskyldiga...
    Här i Absurdistan har tyvärr samma grupp Islamister fått en fristad,och frågan är när,i var nästa attentat sker ?
    Hos "oss"benämner man dem för asylsökande och förföljda.Ryssland har sedan länge begärt dessa typer utlämnade,men 7-klövern vill gärna behålla dem inom landets gränser !! Sådana beslut är grogrunden för terrordåd,som det som nu skedde i Boston.

    SvaraRadera
  2. Hörde f.ö just på NBC en intervju med den 19-årige terroristens farbror.Denne förklarade hur snäll och flitig hans unge släkting var.Samt att han endast hade en examen som läkare i sikte..Om rättsläkare framgick inte,men slutligen fick han också erkänna,att sådant dåd inte hör hemma i USA ! Enl samma källa lär de båda terroristerna i sitt hemland,norra Kasakstan firas som hjältar !!

    SvaraRadera