fredag 26 april 2013

sydsvenskan fick kryperifnatt.



Efter debatten mellan Ullenhag och Jimme Åkesson i veckan, krälar sydsvenskan i stoftet, de vet inte hur de ska krumbukta sig med tilbördigt fjäskeri. Trots att Ullenhag alltid står sig platt i en debatt med Åkesson kysser sydsvenskan Ullenhags fötter, och lyfter honom till de rosenröda skyarna, ingen reflektion eller eftertanke, bara tryck in spikarna på det redan färdiga åsiktsbygget.
sydsvenskan:
-I grunden skyller SD fortfarande invandringen för de flesta samhällsproblem: Åkesson beskrev flyktingmottagningen som ”en viktig förklaring till hög arbetslöshet, socialbidrag som skenar, en kraftigt segregerad skola och bostadsbrist”.


Undrar sa flundra vad den totalmanipulerade sydsvenskans ledare ska tänka, när det sakta, sakta går upp för dem att hela den europeiska omvärlden med Storbritannien, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Danmark, och Finland i spetsen ger Åkesson helt rätt.

Och den lille Ullenhag komplett fel.

7 kommentarer:

  1. Bra att du länkar till artikeln. Genom att läsa den konstaterar man lätt att din beskrivning inte stämmer med ett undantag; citatet av Åkessons uttalande i tidningen. I övrigt konstaterar tidningen att det svårt att debattera mot en motståndare som bara har ett svar på alla frågor. Det om något visar nivån på Åkesson.

    SvaraRadera
  2. Alla vi som läser mellan raderna kan skratta gott åt sydsvenskans totalitära underdånighet och larv.

    SvaraRadera
  3. Om man vänder på resonemanget, så finns det väl bara ett allt överskuggande svar att ge. Om man drar bort floskler och känslosamma utspel från Ullenhags sida blir det inte mycket kvar att svara på överhuvudtaget. Skrivet med tanke på "Anonym 13:12" inlägg ovan. För övrigt är väl Sydsvenskan inte precis något sanningsvittne, direkt.

    Skogis.

    SvaraRadera
  4. Skogis, somliga går rakt på supervinklade artiklar. Jag är glad att inte vara en av dem.

    SvaraRadera
  5. "Anonym 13:12" dyker upp med jämna mellanrum på din blogg Carina.Ungefär som gubben i lådan,likt en kasperfigur !!

    SvaraRadera
  6. Kanske läge att läsa avpixlat om debatten och läsa raderna istället mellan dem. http://avpixlat.info/2013/04/28/har-aven-akesson-drabbats-av-pk-frossa/

    SvaraRadera
  7. Jätteimpad, anonym! Tack för hänvisningen till sanningsssajten! Men jag är fri tänkare, och köper bara vad jag bedömer riktigt, och är konstant misstänksam mot de manipulerade skrivarna på sydsvenskan.

    SvaraRadera