onsdag 17 april 2013

Om Kitimbwa Sabuni inte skrev artiklar, skulle det vara till hans fördel.


Igår talade jag med en ung journalist, som liksom Jan Helin och islamisterna har tagit patent på sanning och rätten att få tycka. Han kallade mig inskränkt, och ansåg att min kunskap är diskvalificerad eftersom jag läser "vinklade medier på nätet". Att jag har levt i minst dubbelt så många år och slukat en bok i veckan, saknar i hans värld helt betydelse. I Sverige råder konformism, självcensur, kryperi, dubbelmoral och hyckleri.

Därför är det lätt för Kitimbwa Sabuni att just här vinna medias sympatier för sin partiska försvarskrönika för Omar Mustafa och islam:-"Tre av fyra muslimer har röstat på S – fram till nu."
Men att swinga hårda anklagelser mot andra, har sällan räddat det egna skinnet. Sabuni skriver som representant för Muslimska mänskliga rättighetskommittén. 

Och bara det borde väcka vassa varningssignaler hos oss sanningssökare med kristen värdegrund, för vi faller allt lätt för frestelsen att tro att alla som representerar mänskliga rättigheter är sanna och goda människor. 

Lägg då märke till att Sabuni snackar "muslimska" mänskliga rättigheter, vilket är nånting helt annat än det naiva svenskar, västvärlden och FN tror på. I Kairodeklarationen om muslimers mänskliga rättigheter, från 1990 är det exempelvis förbjudet att konvertera från islam, och yttrandefriheten får icke användas mot religionen. 

So much for Sabuni, hans "sanningar", och dom mänskliga rättigheterna



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar