torsdag 18 april 2013

Johan Norberg moraliserar utan bildning, utan kunskap och utan insikt.

Inte oväntat kommer nu Sveriges patetiska nationalsamvete i form av överslätningar och naiva utspel om faran med shariastyrd islamism. Johan Norberg på Metro gör stor skada för både samhället och framtiden, men ingen nytta när han likt en konflikträdd mes, försöker skyla över, bagatellisera och bortförklara, vad många islamister har för tro och syn på kvinnor, homosexualitet, judar, otrogna, FNs mänskliga rättigheter och västerländsk demokrati.

När vi nu har fått en sällsynt öppen, livlig och rak debatt om islam, muslimer och islamister i vårt konsensussamhälle, då sitter de beröringsförskräckta och svamlar plattityder om att det är väl inte så farligt, det är bara "fördomar", det finns lika många dumma vita västerlänningar och kristna, och nynnar på we shall overcome.

Själv säger jag välkommen. Av hela mitt hjärta välkommen!!Inte minst för alla muslimer som flytt undan islamistiska förtryckardiktaturer, måste vi ropa äntligen, och glädja oss åt att i civilisationens namn stå upp för de värden som skapar alla människors lika rättigheter och fred. 

Och inte vika ner oss som Johan Norberg, och säga till just dessa tyranniserade människor att "ni ska inte låta fördomarna styra er".

Jag efterlyser intelligent hederlighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar