lördag 13 april 2013

Jag är så tacksam mot Omar Mustafa.

Efter decennier med svenskt ryggkrökande och helt okritiskt underdåniga hyllningar till den förtryckande och trolösa islam, vågar politiker och media finalemento öppna sig och uttrycka sitt hjärtas mening. Utan att omedelbart, som vi andra, beslås med rasism och islamofobi. Det ska inte, får inte, gå här. Sverige är inte Egypten.

Det absurda är att det i tiden sammanfaller med det olycksbringande minarettyranneriet.

Min önskan är att minaretutropen ska dunsta samtidigt med Mustafa. Och den fege stackaren Löfvén. Och de ännu fegare kujonen Reinfeldt. Och Lööf. Och Romson och Fridolin.

Vi har otroligt nog ett paradigm-skifte. Jag jublar.


5 kommentarer:

  1. Ja Carina,och den verkliga poängen i finalen blev ju att deras "valbete" Mustafa,i sin korta kommentar till uteslutningen,anser att "Sossarna" är muslimfientliga !!

    SvaraRadera
  2. En konspirationsteori: Det hela har iscensatts av sossarna! De valde medvetet in honom för att sedan kunna sparka ut honom och därmed visa svenska folket att de minsann inte tolererar intoleranta muslimer. Snacka om ett smart sätt att värva röster, då många här i landet kanske är ”lite trötta” på muslimer… Det sista var ett understatment

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det skulle inte förvåna mig det minsta.

      Det mest intressanta är dock att man knappt kritiserat Moderaternas islamist, Waberi, eller Miljöpartiets islamist, Kaplan.

      Radera
    2. Man kommer bli tvungen för att inte visa sig sämre än sossarna...

      Radera
  3. anonym 08.36, jag väntar spänt på de andra psartiernas svar på detta, hoppa att avpixlat har ett nytt läckert drev på gång!

    SvaraRadera