lördag 20 april 2013

Erik Ullenhag om brottslingars rätt att vara brottslingar på vår bekostnad.




Erik Ullenhag tycker det är rättvist att de som inte får stanna i Sverige får stanna i Sverige. Och att vi ska försörja dem. Erik Ullenhag tycker också att det är rättvist att tjuvar får stjäla och rånare råna. Och att vi ska försörja dem också.

Själv tycker jag att Erik Ullenhag ska göra asyl- och integrationsavgifterna frivilliga, så att de goda svenskarna som värper gullpengar får betala kalaset själva. 

Medan vi andra rasister slipper.


2 kommentarer:

  1. Jo, det vore en god tanke att de som vill ha kvar nuvarande (o)ordning skulle få kryssa i en ruta på deklarationsblanketten t.ex. Vi övriga skulle slippa att betala.
    Å andra sidan så skulle väl då den redan anorektiska samhällsservicen försvinna helt. Våra ansvariga politiker vet ju att prioritera "rätt".
    En lite fantasikittlande grej. När jag körde hem från jobbet igår, strax efter kl. 22:00, satt jag och spånade på olika liknelser om vårt samhälle. Jag fick en glasklar bild av just räven i hönsgården. Att vi svenskar är hönsen och vem räven är, kan ju var och en själv räkna ut efter egna erfarenheter. Vi hade tydligen parallella tankar vid ungefär samma tid. Som det kan bli.


    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Nu vet vi, du och jag, hur hönorna har det. Det gäller att ha ögon i nacken Skogis!

    SvaraRadera