fredag 12 april 2013

Det var en gång en Bellman, en rysk och en tysk.



En friande våldtäktsdom i Mellansverige har väckt mycket starka känslor.

Mannen som är den våldtagna 17-åriga flickans fosterpappa friades, eftersom han hävdar att han lidit av erektionsproblem och att han den dagen våldtäkten skulle ha utförts "tränat" i badrummet, fått utlösning och torkat sig på en papperslapp. En papperslapp som flickan på något sätt har fått tag på.

Det här är första gången i Sverige som en domstol friar en man som nekar till våldtäkt trots att man hittat hans sperma i kvinnans kropp och domen har överklagats till hovrätten. Skojjar dom?

5 kommentarer:

  1. fast jag tror flickan i fråga har kommit med flera olika utsagor om händelseförloppet till olika personer. hellre fria än fälla säger jag. det sitter tillräckligt med oskyldigt dömda män i svenska fängelser här i landet där feminismen gått fullkomligt överstyr.

    SvaraRadera
  2. Jag "tror" skriver anonym....om du nu bara tror men inte vet vad som verkligen hänt så vill du ändå hellre fria än fälla !!

    Hoppas verkligen inte att du jobbar inom domstolsväsendet,för då får vi fler sådana idiotdomar som denna,

    Lars P

    SvaraRadera
  3. Beviset för att svenskt dårskap saknar gräner,inte enbart vid landets infarter..
    Stackars flicka som skall behöva leva med en sådan spottloska mitt i ansiktet,från det s.k svenska rättsväsendet.Detta förutom sitt själsliga/kroppsliga lidande !

    SvaraRadera
  4. Flickans olika utsagor...? Min starka och kraftiga reaktion är på domstolen som friar på grund av fantasistories som skulle göra en sexåring fullkomligt grund av avund.

    SvaraRadera
  5. fullkomlig grön av avund ska det stå.

    SvaraRadera