tisdag 9 april 2013

Det går åt helvete.


Så tänker jag varje dag jag läser nyheterna i svenska tidningar. Det jag läser idag blir en mardrömsbekräftelse på det jag läste igår och i förrgår, och det jag kommer att läsa imorgon och i övermorgon. Såvida det inte redan har gått åt helvete då.Säger jag, den borne optimisten.

Mångkulturens baksida kostar mer än den eventuella framsidan, alla civilisationens värden och alla våra moraliska tabun pissas på varenda sekund här och nu. Gamla, barn, kvinnor, medmänniskor, yrkeskårer, välfärdssystemen, ingenting är heligt längre. Grym och rå brutalitet som vi inte ens kunde fantisera om härjar svenskar dygnet runt.

metro idag: Facket krävde att bemannings-företaget skulle betala ut uteblivna löner och semesterersättningar. Då blev fackets representant misshandlad i sitt hem i södra Stockholm Framför ögonen på sin familj misshandlades mannen. Med en kniv tryckt mot halsen tvingades han sedan ringa upp bemanningsföretagets ägare och ta tillbaka kravet på förhandlingar. Han krävdes dessutom på närmare en halv miljon kronor i ”skadestånd”.
Nån som minns när Sverige var trygga gatan, och arbetsplatser var säkra och lagenliga?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar