onsdag 17 april 2013

Ali Esbatibeundrarinnan Kickan Wicksell har fattat nada.


"Socialist, feminist, fotograf, djurfanatiker, temissbrukare, språkfascist" bloggar om saker som hon inte har en susning om. Hon är ett UFO, lever på en annan planet, hon undrar på allvar:- "VAD ÄR DET MAN INTE FÅR SÄGA? 

Men det får man ju inte säga i det här landet. Man får ju inte säga någonting längre utan att bli kallad för rasist.De här två meningarna är vanliga. Jag skulle inte kunna räkna hur många gånger jag hört eller läst dem, hur många gånger jag fått bemöta dem, hur många gånger jag tyckt de varit fåniga och bara skrattat åt dem eller skämtat om dem."

Här har vi ett  livs levande exemplar på ett styck människa med inbyggt omvärldsfilter. I hennes värld ser, hör, och känner man inte det som händer mitt framför näsan, man tror att svensk censur är ett  rasistiskt påhitt.

Intressant.

För oss filterlösa är det dagliga problem med den konstanta bevakningen på vad som får sägas eller inte, allt från Kinapuffar, till volym, till illegal, till tål, till blond och blåögd, för att ta några exempel som hon märkligt nog har missat, och som skapat rasistdrev.En relevant fråga vid vårbudgetpresentationen och neddragningarna i välfärden för sjuka, gamla, barn m.fl, vore för nyhetsuppläsarna att kräva svar på om inte invandringen bör minskas eller dras ned i samma takt. 

Men det är ett av de faut pas, som inte existerar i den rödfärgade världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar