onsdag 27 mars 2013

Tystnad. Tagning. Nu rullar Dilsa Demirbag Sten och Claes Elfsberg!

Stats-SVT körde igår fortsättningen på sin plågsamt utdragna föreställning " Den värsta stanken av lögn".Efter belåtet redaktionellt övervägande, beslöt SVT att sända det skickliga rollspelet mellan två manipulatörer,  invandrar-champion Demirbag Sten, och estradören Elfsberg som nasare av etermedialt samvete. 

Demirbag Sten i lilla, lilla Sverige använder sig av sitt furstliga ego-kapital och sågar narcissistiskt Storbritanniens premiärminister Camerons invandringspolitik. Elfsberg blinkar lite skämtsamt mot Demirbag Sten, när hon avfärdar Cameron som rasistisk trendnisse - som SD !!!-  och hans politik som syndabockssökande.
Så går det till att ta död på den ömtåliga moralen med långsam strypning.

Det var en ren förolämpning att lyssna på smörjan, och alla som känner som jag tar ett stort kliv närmare SD.Det är inte längre fråga om mångfald, utan enfald.


4 kommentarer:

  1. Man gasar nu järnet i propagandamedia på alla fronter,,kan man hoppas att allt fler reagerar med förvåning och äckel inför "fri och oberoende televisions" totala brist på objektivitet ?

    Norrlandsfan,,

    SvaraRadera
  2. Avslutar brutalt med att det är ren propaganda.
    Inte illa när inte ens moderata kommunalråd klarar av det:
    http://bofranksdagbok.blogspot.se/2013/03/en-dag-med-funktionshindrade.html?m=0

    SvaraRadera
  3. Nya problem dyker dagligen upp,när det gäller hur man skall kunna finansiera hela SVT`s propaganda-apparat !!
    Efter att ha infört jagt,på dem som tittar på skiten, från sina telefoner o.dyl,är det nu dags för "de stackars nyanlända".
    Läste just om ett nytt brännande problem.De "stackars" Syrier som nu våra kommuner påtvingas husa,har presenterna från omtänksamma svenskar börjat stocka sig vid deras dörrar.
    Bland alla gåvorna,finns också gamla uttjänta TV-apparter...
    Och nu är frågan,vem skall betala licensavgiften för dessa utarmade ? Naturligtvis skall "berikarna" ha rätten,att mottaga landets propagandan,redan från första dagen,trots att man inte förstår språket !!

    SvaraRadera
  4. "Ett land som Sverige, och många andra i Europa, står inför en demografisk utmaning om att vi måste ha folk som helt enkelt försörjer och tar hand om våra pensionärer."

    Dilsa Demirbag-Sten, kom och torka upp efter den "lilla olyckan" som dina uttalande orsakade. Jag är så j*vla spyless på de där lögnerna och idag kunde jag inte hålla emot. Dina fränder kommer varken att försörja gamla svenskar eller ta hand om dem, det är snarare tvärtom.

    SvaraRadera