onsdag 27 mars 2013

StatsTV i sin prydno.


Ikväll på SVT nyheter upplyste överste manipulatorn Elfsberg oss om att Junselevargen nu kommit "hem", och att en privat namnisamling för vargtikens överlevnad samlats in med 150 000 underskrifter. WOW!! 150 000!

Fast.
När man läser Svensk Jakt får man veta det som SVT glömde: "Det lär vara människor från mer än 75 länder som skrivit under listan men det framgår inte hur många som är från Sverige."

Följdaktligen, när SVT nyheter rapporterar om att fler är positiva till invandringen, så har de varit och frågat några hundratusen somalier och afghaner.

2 kommentarer:

  1. Tack för att du tar upp vargproblematiken Carina,,folk som inte är drabbade personligen verkar inte kunna ta till sig fakta om rovdjurens inverkan på livskvaliteten!Att ständigt vara orolig när man släpper ut hundarna för kvällsrastningen,, att ligga på natten och undra över varje bräkning från fåren.Empati med drabbade finns inte på kartan,,nej vi ska med våld o pengaregn odla Ryssvarg som inte har sitt naturliga habitat här,,myndigheter som blivit stat i staten och kör sina egna race äger dom brännande frågorna i dag.Allt dirigerat av dom verkliga makthavarna Goebbels media!!

    Norrlandsfan,,,

    SvaraRadera
  2. Ingen orsak,Norrlandsfan,,, Detta fullkomligt outfreakade handlande rör inte bara vargen och samerna och deras bekymmer. Utan hela det svenska gökboet.

    SvaraRadera