onsdag 20 mars 2013

Malin Ullgren, den ras-sanerande propagandamaskinen.


Malin Ullgren blottar idag den lägsta sorten av dubbelmoral och skenhelighet, och begår lustmord på integrationsminister Billström och statsminister Rheinfeldt.

Först råanklagar hon Billström för att ha "uttalat fientligheter gentemot invandrare och flyktingar", och Rheinfeldt för att vara Billströms undercover-rasistmisstänkte härskare.

Sen avslutar hon sin tendentiöst text med:
-"Men jag kan inte längre hålla isär rene Reinfeldt och smutsige Billström. De hänger ihop."

Hmmmm.

Smutsiga och rena människor.
Ett högoktanigt rasistiskt uttalande, och en vederstygglig klassificeringar av människor, ur en helt värdelös journalistskojares perspektiv.

# Åke Ortmark i boken Makten och Lögnen: - "Den gode journalisten ska i distanserad anda identifiera problem, beskriva och förklara verkligheten. Det är däremot inte fråga om att medvetet försöka förändra den i viss riktning."



2 kommentarer:

  1. Men slaskmedias reportrar är ju inga goda journalister så Ortmarks ord gäller ju inte dem.

    SvaraRadera
  2. Carina-Fina, jag har precis sänt Peter Wolodarski en förfrågan varför han som nyutnämnd boss inte även har ansvaret för renhållningen på redaktionerna.

    Det gäller givetvis Malin Ullgren, som agerar som blindskott eller politisk torped inte bara för genusmaffian utan även nu för den nya mediala riksbanken där siktet är att devalverar rasism i första hand.

    Inget blir sagt om Wolodarski, i avvaktan på ev genmäle.
    Däremot så har jag nyligen fått en artikel publicerad i Newsmill, med analyser som påvisar att det bara finns ett hopp för oss som läsare. Hotet om ett tredje världskrig. Förmodligen det enda kitt som kan binda oss och våra samhällsbevakare samman.

    http://www.newsmill.se/artikel/2013/03/18/beror-n-thatet-p-en-likriktad-journalistk-r

    SvaraRadera