onsdag 20 mars 2013

Hahahaha-ha, hur fel kan ett test bli???


Gjorde ett test på Svensk Fastighetsförmedling om var jag skulle passa bäst att bo. Här är det otippade resultatet: 

"GRATTIS CARINA!DU PASSAR BÄST ATT BO PÅ:VARVSGATAN, UMEÅ

Du har troligen varit sjökapten i ett tidigare liv och trivs som fisken nära vatten. Därför skulle du passa allra bäst att bo på Varvsgatan i Umeå. På Varvsgatan läser man gärna morgontidningar, kvällstidningar och familjetidningar. 94 procent bor i flerbostadshus vilket alltså passar även dig.

Ska du byta namn från Carina så rekommenderar vi Maj-Britt eller Britt. Det är nämligen de vanligaste namnen på Varvsgatan. När du tittar på TV med grannarna på Varvsgatan är det caféprogram, trav eller insamlingsgalor ni helst tittar på.
När du shoppar så är det framför allt sportartiklar som du lägger pengar på."

Umeå? Jag är ju frusen sommarskånska!! Caféprogram? Trav? Sportartiklar?? Britt? Och jag hatar insamlingsgalor. Inte en siffra rätt, förutom vattnet och alla tidningarna. Och vem vet, kanske var jag sjökapten?

3 kommentarer:

  1. Va tror du på flera liv Carina. Det finns nog bara på TV- och dataspel.

    SvaraRadera
  2. Irisdalsgatan i Visby, där hamnade jag. Lite smårolig undersökning, men de har nog köpt sin datamodell från samma folk som gör klimatmodellerna. Dvs. slutresultatet blir det förväntade och önskade från beställaren. Men det har inte mycket med verkligheten att göra.
    Skogis.

    SvaraRadera
  3. Trams skulle man kanske ha sagt och gått vidare, men nu man ju som man är, nyfiken i en strut!

    SvaraRadera