lördag 23 mars 2013

Desinformationsmaskinen SVT rapport har ingen mänsklig skam.

Islamkritiska Swedish Defense League hade ansökt om tillstånd att demokratiskt uttrycka sina åsikter. Men vänsterextremisterna samlade ihop sina huligantrupper och förvandlade Stortorget till en krigszon med kastade rökfacklor, våld och skott.

SVT rapporterar självbelåtet om de ynka tjugo demonstranterna som problemet.  Inte ett journalistiskt ord om den destruktiva samhällstrenden att folk inte längre vågar använda yttrandefriheten. De tusen hatiska våldsverkarna framställs som de goda "antirasisterna", och stolta ligister intervjuades och fick välvilligt och ensidigt berätta sin färgade historia. Den här vämjeliga filmen direkt från Stortorget missade SVT.


    • I Sverige demonstrerar vänsteridioterna FÖR islam och sharialagar.  I Egypten strider muslimer MOT det islamska människoförtrycket, detta är en paradoxal tragedi.







      Farliga Tankar  för 4 timmar sen

      Vänsterns utveckling.
      1973. "-Religion är ett opium för folket!"
      2013: "-Mer religion till folket!"
      Därefter rapporterade public serviceSVT-rapport om vänsterdåren som skulle få extas av att se migrationsministern död. Och berättade sen, bara sådär liksom, att förut har SD också näthotat.  
      Sann demokrati???
      petterssons friatider




3 kommentarer:

  1. Vad är det SVT har missat? Att visa en filmsnutt som visar att människor lugnt och fint (bortsett från från några bengaler) protesterar mot högerextremister?.

    SvaraRadera
  2. "Bortsett från några bengaler"... Till och med om det hade varit sant hade det sagt ungefär allt som behöver sägas om dig.

    De "antirasistiska" demonstrationerna är masspsykosliknande, orwellianska hatminuter. Vad sägs om att oroa sig för riktiga samhällsproblem istället för rättshaveristerna i SDL? Invandringen, till att börja med.

    SvaraRadera
  3. SVT har missat hatet och våldet och skrämseln, hotet mot demokratin och yttrandefriheten. Filmen är ett utmärkt exempel på hur en massa våldshuliganer saboterar de mänskliga rättigheterna. Men du verkar lika blind som mediamakten.
    Högerextremister?? Var fick du det ifrån? Däremot tusen vänsterextremister.

    SvaraRadera