fredag 8 mars 2013

8:e mars -Steningen är inställd idag.



Jag har alltid tyckt att Gudrun Schyman är obehaglig i debatter, hennes attityd är så mästrande och arrogant mot åsiktsmotståndare och programledare att det gränsar till det otroliga. Betydligt mer härskande än den maktfullkomligaste Göran Persson. Men igår i Debatt var hon som en ettrig bålgeting, det kom inget förnuftigt ur henne överhuvudtaget, bara fradga.Så om den här dagen är hennes och hennes fega och hatiska kompisars dag, så vägrar jag - jag vill inte beblanda mig.

När hon som sista kommentar till Bahareh Anderssons uppmaning om att bränna kyskhetsbälten, och att äntligen ta debatten om den importerade hederskulturen, svarade att det var ett för larvigt sätt i en så viktig fråga, ja, då undrade väl alla vi tittare. 

Hur står det till med självinsikten? Vad var det som INTE var larvigt med att bränna 100 000 riktiga pengar i Almedalen, var inte frågan lika viktig då?
Gudrun Schyman är det sämsta som kan hända Sveriges alla kvinnor, Fi och svensk politik.






3 kommentarer:

  1. Snacka om total förnekelse av vad hon tidigare sagt och gjort!!bara konstatera att feministvänstern är veritofober,,Bahareh kunde inte göra så mycket mer än skaka på huvudet inför den till intet förpliktande svadan!! Ha en bra helg Carina o övriga på forumet.

    Norrlandsfan,,

    SvaraRadera
  2. Har hon börjat kröka igen?

    SvaraRadera
  3. I så fall var det ölsinnet som rann på henne igår.

    SvaraRadera