tisdag 12 februari 2013

Temlor inte min grej, jag tycker vispgrädde är äckligt.

"Jag har slutat äta semlor, för man köper dom två och två. Det är det som är haken med semlor, det blir ju en över då."

Glad fettisdag för dig som kunnat spara dig tills idag! Förresten glad dag till alla tjyvstartare också!


5 kommentarer:

  1. I teorin,ja!
    Men i den mellaneuropeiska verkligheten drabbades vi idag av deras variant.
    De såg helt oskyldiga ut.
    Men herr Potemkin tycks ha haft ett finger ( sic) med i baket ( sit venia verbo,Skogis...)
    Man hade ersatt mandelmassan med-hallonsylt.
    Ja, dj-ar.

    skepparn

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är förlåten. Men hallonsylt i semlorna, eller fastlagsbullarna som jag kallar dem, det är på gränsen till en styggelse. Men, för all del, smaken är som baken. (Attan också). Var och en till sitt. Den varianten hade jag mer sett som en bakelse. Kanske god, men alls ingen semla.
      Skogis.

      Radera
  2. hahaha-ha Skogis, det börjar likna freudianskt....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man får slå vakt om det lilla man kan. För egen del i alla fall. Nu ska vi ha hetvägg till kvällsmat, med kanel pudrad ovanpå. Gott, men fanken vet om det är så nyttigt.
      Skogis.

      Radera
  3. Det är på fastlagsbullarna man märker hur tiderna ändras,och Kronans värde försämras.
    På 60-talet var priset c:a 75 öre/st.I dag betalde jag 22:- för en "ynka bolle" !!

    SvaraRadera