fredag 22 februari 2013

Ohlson-Wallins känslor och krokodiltårar är komplett ointressanta.


Nu säger sig den råa satirikern Elisabeth Ohlson- Wallin vara djupt pressad efter kollaget där hon totalförnedrar Sveriges kung och drottning med flera.
I dag klockan 13 håller Elisabeth Ohlson Wallin minsann stor presskonferens med anledning av uppståndelsen kring bilden, där hon vandrar över medmänniskors liv med sina blodbesudlade spikskor.

– "Det har gått över styr med min bild och jag vill berätta och förklara vad jag känner.
– Jag kallas ofta provokatör, men även en provokatör har känslor och ett hjärta, säger Ohlson Wallin."

Jag driver själv ofta hårt med företeelser här på bloggen, men varje gång jag gör det så överväger jag noga om jag är beredd att ta en smäll för det. Och om inte, då kan jag inte komma efteråt som en grandios liplisa och gråta ut om smärtan jag åsamkat mig själv.

Lägg ner Ohlson-Wallin. Ditt grova alster talar helt för sig själv.
Dina ord, känslor och din presskonferens är överflödig.

5 kommentarer:

  1. Somliga umgås med "Lucifer" själv,för att vinna ära och berömmelse.I detta fall en som tycks kalla sig konstnär ..."Herre förlåt dem,ty de veta icke"...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varför skall man förlåta henne som verkar sakna all sans och förnuft?

      Radera
  2. Elsa säger...
    Varför envisas Ohlsson-Wallin med att kränka en nu levande person och ifall hon nu känner empati med Silvia, ändå vidhåller sin rätt att fortsätta kränka henne med densamme bild?
    Det hela blir bara sorgligt, vad finns kvar av vårt symboliska kungahus, en förlöjligad familj som vem som helst kan spotta på, vilket moraliskt moras mitt ibland oss, inte ens dessa som ska representera Sverige hemma och utomlands går fria och även om jag ogillar Fredrik den store, så vill jag inte se honom i en kissblöja. Slag under bältet är precis lika avskyvärt då det sker via en offentlig och etablerad konstnär.

    SvaraRadera
  3. Den dagen då denna "konstnär/provokatör" vågar provocera ex. Islam och dess fanatiker kommer hon kanske få lite respekt från mitt håll....men så här långt är hennes provokationer helt riskfria för hennes egen del och i mina ögon endast ett sätt att få medias uppmärksamhet... mao" the 15 minutes of famous"...

    /HellBoy

    SvaraRadera
  4. 15 minutes verkar inte räcka för denna diva. Presskonferensen idag avslöjar ett ego som är för stort för hennes eget bästa. Håller med HellBoy, hur modigt är det att provocera människor med armarna bakbundna?

    SvaraRadera