tisdag 12 februari 2013

Ni vet Patrik Lundberg på HD,


han som är så ömhudad och överreagerar på Kinapuffar och eskimåer och sånt. När jag läser hans skriverier så är det alltid som en bekräftelse på hur fruktansvärt olika vi människor kan vara varandra, hans korrekta överkänslighet är så långt ifrån mig man kan komma. Visserligen kan jag känna ett uns av ömhet ibland, tänker lite moderligt att han nog växer till sig en dag.

Men så läser jag idag att han fyller år på torsdag - och det känns som om nån har hällt vatten från Vostok över huvudet på mig. Min dag! Kinapuffsmannen delar födelsedag med migMin alla hjärtans dag, som jag så självklart delar med alla förälskade och älskande i hela världen - men Patrik Lundberg!!

Jag letar upp mitt horoskop, och försöker febrilt leda i bevis att det är omöjligt, ni ser ju själv, hela stjärntecknat beskriver mig och mina egenskaper på punkt och pricka - och inte Patrik Lundberg. Mitt hjärtsnörp över att vara så innerligt födelsedagsförbunden med en PKist är svårsmält.


Stjärntecknet Vattumannens egenskaper



Vattumannen är ofta före sin tid och väljer att gå sina egna vägar. En egensinnig nytänkare som eftersträvar frihet och oberoende. Vattumannen är självständig och har ett stort frihetsbehov. Vattumannen ogillar inblandning från andra. Lyssnar gärna på råd, men gör i slutändan allting på sitt speciella sätt. Ofta mot strömmen, djärv, företagsam och idérik.

Vattumannen är en stor humanist som gärna engagerar sig i sociala frågor. En vid och framförallt brokig bekantskapskrets är kännetecknande. Vattumannen blir lätt uttråkad av det vanliga, monotona vardagslivet. Den som är präglad av detta lufttecken föredrar omväxling och har en dragning till udda, kreativa människor som har förmåga att leva efter sina egna normer.

Vattumannen har ofta annorlunda intressen och okonventionella åsikter och kan vara bestämd och oberäknelig. Vattumannen följer sina impulser och kan upplevas en smula nyckfull och rastlös. Många upprorsmakare, rebeller och trendsättare är präglade av detta tecken. En djärv och företagsam läggning är kännetecknande.

 Det oväntade, originella sättet att förhålla sig till omvärlden är kännetecknande för Vattumannen. Envis och bestämd, hopplös att påverka och styra, men härligt uppfriskande med sin ungdomliga rebellanda och företagsamhet!

5 kommentarer:

  1. Jag är också vattuman, känner igen allt i beskrivningen. Men alla har inte rätt stjärntecken, det är uppenbart. Kanske är Nisse på HD född för tidigt eller för sent, för då stämmer inte det som kosmos vill råda över. Gillar din blogg, toppen!

    SvaraRadera
  2. Jag tror att du kan sluta oroa dig Carina. Patrik Lundberg förmodar jag är ett hittebarn med okänd födelsedag som av okänsliga makter givits samma födelsedag som dig?

    SvaraRadera
  3. MYCKET okänsliga makter, Argus!
    Anonym, jag gillar dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tag "Kinapuffens" uppgivna födelsedag med en nypa salt,i China har man en helt annan tideräkning.Troligen är det som Anonym skriver,att man inte räknat med tidskillnaden!!
      F.ö Grattis i förskott,och fira skönt !!

      Radera
  4. Att överhuvudtaget tro på horoskop och stjärntecken - det är omöjligt.

    SvaraRadera