söndag 10 februari 2013

Mikael Holmström blottar svenska politikers depraverade förfall.



Mikael Holmström har skrivit en klar, skarp, och blottläggande artikel om svensk försvars/politik. Så avslöjande att till och med jag, som förvisso tappat förtroendet för mycket längesen, blir förkrossad.
Jag var tvungen att läsa artikeln tre gånger. Sakta, för att ta in, och fatta att det är verklighet vi talar om, och inte en billig vulgärdeckare om skitig politik i nån goddamned bananrepublik.

I Sveriges försvar arbetar riktiga människor hårt för att de med själ och hjärta tror på en bättre värld. Alla dessa, och oss andra medborgare, leker politikerna med och kör över med pansarvagnar. Samtidigt som de visar upp sina skenheliga ansikten föreställande uppriktiga, välvilliga och trovärdiga ledare. Och så är de ingenting annat än lågtstående bluffmakare och simpla charlataner.

Det här var det mest skakande bevis på politikernas moraliska fördärv jag läst.
Jag kommer aldrig mer att kunna titta på en enda allianspolitiker i fortsättningen, utan att minnas den sanna bild av deras illvilliga fulspel för att lura oss som givit dem vårt genuina förtroende.






2 kommentarer:

  1. Jag slogs av tanken, när jag läste artikeln, var tog alla pengar vägen? Finns en del på något nummerkonto på Cayman-öarna kanske? Men fy på mig så tankarna kan irra iväg.

    SvaraRadera
  2. Politiker, förtroendet ligger under ligister och andra kriminella.

    SvaraRadera