lördag 23 februari 2013

Mazetti och Henemark TVkvällens mörkaste ångestvålnader.


Tant Mazetti gick upp i neuros när hon satt i SVT-caféet och blottade sin förljugenhet inför en troskyldig PK-wannabeprogramledare. Själv fick jag en frånstötande flashback från skoltiden, och de lömska, lismande och skenheliga skvallerbyttorna som aaaaaaldrig hade gjort nånting dumt själva, allting var alltid nånannans fel.
För i Mazettis chimär var hennes krönika, som beskrev svenskar som IQbefriade dreglande rasister, blott en helt igenom kärleksfull och blid betraktelse. Så, huuur skulle hon  förstå varför "alla mörka och organiserade anonyma hatkrafter på nätet" (som jag) helt oförskyllt gav sig på henne å det skändligaste?
Hu jeda mig vilket patetiskt kvinnstycke. Köp aldrig en Mazettibok!

Sen kom de av PKmusikskribenterna till skyarna upphöjda vulgo-relikerna Army of Lovers, med sin gengångarshow iklädda ostentativa porrfilmsattribut. Den sorgliga mediaskökan Henemark hade pressats in i en korsett så åtsnörd att hon inte fick luft i strupen, utan mimade i Sveriges största sångtävling. Mellan de skrevande benen hängde ett kors för att dölja "hettan på kalhygget"!?! Den gamle samhällsomstörtande bögikonen Bard sjönk till sexistiskt halvtre-på-natten-ragg med jihadistprogramledaren, och lockade till och med med pengar  i Schweiz, för att få in lammköttet i transbastun efter sändningen.  När blir en rebell bara löjlig? Ikväll, Bard.


"Så där fyra män gick vidare!" utropar svd, som om det är männens fel att ingen av de carolafläktade kvinnorna  i balladträsket var tillräckligt bra för att ta sig till final. 

Gonatt.


5 kommentarer:

  1. För att inte tala om Behrang Miri - mannen som ville rensa ut Tintinböckerna. Dessutom så fick han nog mest applåder av samtliga medverkande artister från det sovande svenska folket.

    http://avpixlat.info/2013/02/23/mello-deltagare-mannen-bakom-flytt-av-tintinbok-pa-kulturhus/

    SvaraRadera
  2. Behrang Miri, jag förnekar mannen som vill göra det med min historia. Han finns inte.
    Bara hos de röstande fackeltågsbärarna finns han, de som ringer och röstar på honom för att poliserna är dumma mot brottslingar i tunnelbanan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha - ja, det är en utmärkt idé!

      Nu lyssnade jag inte på texten men blev inte gladare precis när jag såg vad den handlade om:

      http://avpixlat.info/2013/02/23/mello-deltagare-mannen-bakom-flytt-av-tintinbok-pa-kulturhus/

      Radera
  3. eftersom jag inte tittar,(jag blir dålig i magen av skitprogram), är jag tacksam att du kollar och det var tydlingen bara så dåligt som jag misstänkte,
    var det några "ursvenskar" med?

    SvaraRadera
  4. Hansa-mannen, tack för texten på dussinlåten som framfördes av Tin-Tin-mannen, eftersom ingen varken hörde några ord eller förstod, så utgår jag från att alla de som röstade vidare honom till andra chansen var expo, stenkastarvänstern och alla dom som inte vill ha invandringen där dom själva bor, men ändå tycker det är tillräckligt "synd om dem" för att fylleringa en lördagskväll och rösta, för att sen somna gott med ett godhetsleende på läpparna.
    Nämnda mobb lär samlas till rötjutet på lördag och mobilisera politiska röster för TinTin-mannen. Vi ickkekorrekta borde samlas för en låt, tex Fira, och ställa skåpet!

    SvaraRadera