måndag 25 februari 2013

Kan nån stoppa den härskarlystne herr forumsordförande Björn Lagerbäck.

MardrömsSverige 2013.

En stort antal företrädare för olika religiösa inriktningar i Malmö har nådigt bestämt sig angående en svensk konstnärs rätt att ställa ut sina verk.

– De kommer att tala med sina medlemmar om att inte nappa på det utslängda betet. Man ska inte ta till sig Vilks provokation. Låt honom vara ensam bland sina teckningar, sade Björn Lagerbäck, ordförande i det så kallade konfliktråd som är en del av Dialogforum i Malmö.  

En utställning helt i enlighet med svensk lag - "ett utslängt bete"?? Vad är det för maktspråk?

Den mannen är ju fullkomligt förödande för en demokrati.

2 kommentarer:

  1. Finns någon som vill ställa en fråga till denna mångkulturelle islamkramare.Kan ni ju skriva och fråga om man vågar besöka Malmö,och konstutställningen,utan eller om poliseskort erfordras !
    bjorn.lagerback a.malmo.se
    a=snabela/ettecknet...eftersom jag inte fick in detta.
    Fick själv ett svar.som var ungefär "goddag yxskaft" "I bästa av världar kan demokratiska spelregler sättas ur spel",svarade man !!

    SvaraRadera
  2. Utställningen lär ändå inte bli välbesökt för vem äger en kravallutrustning som är en förutsättning att ta sig dit hyfsat oskadd? Det lär vara fullt av det sedvanliga patrasket som oblygt parasiterar på hederligt folk utanför galleriet.

    Beträffande sakfrågan att polisanmäla så har JK nyligen kommit fram till att ”Det tryckfrihetsbrott som skulle kunna komma ifråga är förtal. Brottet förtal är straffbart endast om det riktar sig mot en fysisk person. Ett politiskt parti (en ideell förening) eller annan juridisk person kan alltså inte bli föremål för sådana brott. Följaktligen kan Sverigedemokraterna inte ha utsatts för förtal genom den anmälda publiceringen” när en person jämförde SD med NSDAP i Metro. Men det är JK, vad DO anser är oklart.

    SvaraRadera