onsdag 27 februari 2013

Janne Josefsson buklandade ikväll igen.

Eller lyfte han aldrig? 

Eller har vi slutat lita på honom efter det förljugna och hypervinklade  programmet  om näthatet. Hur som helst, undersökningar från 90talet känns rätt osexigt idag, så mig fångade inte dagens granskning.  

Inte heller afton-blaskans Jan- Olov Andersson fann annat än idicier och insinuationer i programmet, och skrev denna journalistiskt och stilistiskt mästerliga överskriften:  

-"Vart var bevisen?"

PS, Den svenske kvällstidningsournalisten har nu tagits vederbörligen i örat, överskriften är retucherad till  det korrekta "Var var bevisen" .

2 kommentarer:

  1. Joo det blev inte mycket som klarnade iom denna timme och kollade lite på chatten osså inte mycke mer där.
    MEN jag har följt Lance Armstrong cyklisten som vann 7 tour de France etc.

    Allt förnekades under 15 år....han tom stämde de som angav honom för fusk och de fälldes och fick lida spott och spe trots att han var skyldig till allt som de sa........

    Tror det blir svårt så länge alla håller ihop att få en annan bild än den som visades.....
    MEN min logik är:
    höga och ökande blodvärden under hela 1990 -talet (14-15-16-17-18-19) man sa att det berodde på individuella avvikelser mycket träning etc.
    Plötsligen vid 2000 sådär så började man om på 14-15 och har legat där sedan dess.
    Det kan inte ha varit ett ökande fel på mätapparaturen.......det kan inte vara att man minskade träningen på 2000-talet utan det enda som hände var att man kunde mäta EPO i blodet men inga fälldes för det....men blodvärdena gick ner även för de som individuellt har höga...så logiskt finns samband som man i sporten inte kan förklara......det är lättare att ha rätt än att få rätt......

    SvaraRadera
  2. Rätt, anonym. Ända sen jag gick på lekis har jag sett och fattat att det finns fuskare, och vi andra. Fuskarna lyckas dessvärre oftare med sina högre "ambitioner". Därför ser jag alltid på idrott och makthavare med stor skepsis.

    SvaraRadera