lördag 9 februari 2013

Dick Johanssons armbågskamp gör SD obehagligt.


I Skåne är Dick Johansson, SD, beredd att sälja ut sin parti-kollega och sitt parti för en position i partiet. Genom att uppträda som en lättkränkt censor för Dick Johansson in SD i en återvändsgränd, hur ska ett parti bli starkt och skapa en tydlig gemenskap inifrån och ut, om enskilda partiföreträdare och angivare jagar varandra med lupp?

 Jag är väldigt pro Jimmie Åkessons nolltolerans, men om den ska användas för att ta fram pettimetermätaren för att hacka ögonen ur varandra inifrån, hur ska man då ha ork och möjlighet att fajtas mot alla infama dolkstötar utifrån.
I gammelmedierna citeras Dick Johansson om att partikolegan Kjell Dahlin länkat till "rasistiska" och "nazistiska" sajter från sin facebooksida, men eftersom rasism och nazism beslås alla människor som är kritiska till alliansen så köper jag som är luttrad inte så enkelt dessa värderingar.

Dick Johansson och andra skvallerbyttor-bing-bong kan förgöra partiet inifrån, jakten på den felfria människan ger mig lätta rysningar.

PS Dick Johansson förnekar bestämt att detta är en hämndaktion för att Kjell Dahlin nyligen utmanade honom om posten som SD-ordförande i Helsingborg.


KvP HD

5 kommentarer:

  1. Tack Carina för en klarsynt analys. Man kan inte gå och lurpassa på varandra man måste kunna stå rak och inte ge efter för de som pekar finger.
    Att stå stark i sin övertygelse och inte vackla för att vara till lags hela tiden, för att vara tillags det går inte då suddar man ut sig själv och hur kul är det?
    Eva-Marie

    SvaraRadera
  2. Då tycker vi lika igen, Eva-Marie, för ingen vill väl ha politiskt korrekta skräckväldespartier i riksdagen!

    SvaraRadera
  3. Jimmie Åkesson har med sin noll-toleransklausul bakbundit händerna,både på sig själv och medarbetarna i partiet över hela landet.
    Han gjorde misstaget att totalförbjuda rasismen i tal och skrift.
    Det var i för sig inget fel i det,felet ligger snarare i att ingen vet längre var rasismen egentligen är eftersom detta ord har missbrukats av hätska pk-iter och har för länge sedan mist sitt ursprungliga värde.
    Takhöjden inom partiet riskerar att bli lika låg som det är på en krypvind.Detta var Jimmies första rejäla blunder.Det sätter plåster över många munnar som skulle ifrågasätta det som händer i Sverige och det kan även missbrukas som ett skäl att bli av med upproriska partikamrater som inte passar in i mallarna för att platsa som "god"partiarbetare.Se på vad som händer i Helsingborgs partiavdelning. Katinka Glahd.

    SvaraRadera
  4. Det allvarliga i hela denna historia är,att en ordförande går ut,och avslöjar interna maktkamper.En femtekolonnare med andra ord..En person som inte inser vilken skada han orsakar hela SD..
    Att dessutom mata gamarna med foder,gör inte saken bättre.En aktion som lär få följder både för uppgiftslämnaren,och hans närmsta man !!I vissa avdelningar finns det tyvärr orförande, som enbart utgör staffli,för att skydda och dölja verkligheten bakom !!

    SvaraRadera