tisdag 26 februari 2013

Det nya Sveriges jävulska samariter.


 Efter tunnelbanerånaren trodde jag att jag aldrig mer skulle bli lika smärtsamt tillintetgjord och så bruten av förtvivlan. Men mångkulrurien bjuder dagligen på fasa så grym så man inte tror det är möjligt.

Here we go again: Tre kvinnor som arbetat som personliga assistenter åt en MS-sjuk kvinna i Sundsvall misstänkts för ocker.
När den sjuka kvinnan föll omkull och blev liggande på golvet i timmar ska assistenterna ha pressat henne på pengar i utbyte mot att hjälpa henne upp.

De tre kvinnorna från Sundsvall som nu åtalas misstänks ha kommit över sammanlagt 9 000 (!!) kronor, 3 000 kronor var, från den sjuka kvinnans konto.
Kvinnorna är 24, 26 respektive 28 år.


6 kommentarer:

  1. Jag börjar förstå varför de inte äter svin.

    SvaraRadera
  2. Tyvärr måste man konstatera att kvinnorna heter Lina, Emma och Johanna med pursvenska efternamn. Förfallet har spritt sig. Reinfeldt har lyckats. Har vi blivit bananrepublik på riktigt?

    SvaraRadera
  3. Mångkulturen i Sverige har tvingat fram det värsta hos varenda medborgare. Det finns bara ett sätt att överleva här, survival of rhe most evil. Resten av oss kommer att dö ut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. It`s a hard days night over hole the world..
      I Italien svarade denne nye politiker Beppo,en journalist på frågan,vad han nu ville göra för sitt land..
      Svaret blev kort men koncist:Leck mir im Asch !!
      Översatt till svenska "kyss mig i rö-en"....
      Tydligen är dina teorier Carina,inte helt felaktiga!

      Radera
  4. Up yours, politiker! Hade själv röstat på den tvärförbannade Grillon, hellre en vulgär skitstövel än en falsk lismande korrekttomte!

    SvaraRadera
  5. Jag var ju i vart fall klart först att kommentera. Men det är ju inte alltid lyckan står de djärva bi. Det får väl bli tagelskjorta på. Ibland krävs den eftertankens krankhet jag inte alltid kan leva upp till. Förlåt en vanlig syndare!

    SvaraRadera