tisdag 5 februari 2013

Christina Höj Larsen Vänsterpartiet bor på bakåtsträvarnas planet.


Christina Höj Larsen är arg idag. Arg på M som råfräckt håller på att sno SDs invandringspolitik rakt av.Jag är lika arg jag, men vi är arga av helt olika orsaker.Vänsterpartisten har hackat upp sig och lever sin socialistdröm, att alla ska ha allt, men få ska betala. Så hon är rasande på att M nu väljer SDs politik av" splittrande rasism som ställer grupp mot grupp."Ingen har väl förväntat sig att V skulle vara vakna på hur samhället formats och dessvärre ser ut idag och inte 1968, men de behöver utan tvekan en reality check. 

Svårt sjuka, utförsäkrade, arbetslösa, underbemannade sjukhus,usla skolor och dagis med för stora grupper, och gamla människor som satts på undantag av den offentliga upphandlingen saknar konstant pengar. Alla är "för dyra". Medan det byggs Skånelängor åt åtta flyktingbarn där det "inte sparas på något."

Vem är det då som för en splittrande rasism och ställer grupp mot grupp Höj Larsen?
Inte är det SD i alla fall, den saken är jag säker på.






5 kommentarer:

  1. Carina:
    Du glömde en akut del av eftersläpningarna alt. det bortprioriterade..
    Gator och vägunderhåll har aldrig varit på en så usel nivå som idag..Inga pengar finns att reparera och underhålla för..Detta liksom mycket annat,(av sådan självklar service)vi var vana vid under tiderna,innan de stora folkvandringarna till Sverige hade uppstått !!

    SvaraRadera
  2. Var det inte denna kommunist som fik på pälsen av SD:s Therese Borg i Debatt?

    /HellBoy

    SvaraRadera
  3. Kommunister är som ogräs. Dom måste upp med roten.

    SvaraRadera
  4. Javisst är det för dj%vligt att vi ska behöva ta emot människor som flyr från kriget i Syrien. Låt dem bli slaktade så vi kan få ett bättre vägnät! Att SD agerat stödparti åt Alliansen, som i sin tur sänkt skatten med 140 miljarder har inget med saken att göra. Visst blir det härligt när ryssen knackar på dörren till gamla Svea. Då ska minsann inte en enda lätting fly landet utan vi ska stanna kvar och bli självmordsbombare till siste man, sista kvinna och sista barn

    SvaraRadera
  5. Nä jag tycker att ingen människa i världen ska behöva slaktas, och att alla som riskerar att slaktas ska flytta hit. Du betalar.

    SvaraRadera