söndag 24 februari 2013

Annie Lööfs desperation.



Obegripliga åtta (!!!) av tio svenskar ser Fredrik Reinfeldt som en tillgång för Moderaterna, men för Annie Lööf är det tvärtom. Sex av tio ser henne som en belastning för C, och bara två av tio ser henne som en tillgång.


Annies sång:

Hör nu på, go´vänner, så ska jag för er berätta vad den Fredrik gjorde, sen han blivit vald. Han raserade vårt folkhem och Sveriges moral . Och nu så vill han bossa EU-  och kvar blir bara vi. 

Hu-je-da-mej, sånt man han var, Ej värre tänkas kan,Och Fredrik var det namn han bar, Ja, Fredrik hette han. Sing-dudel-dej-sing-dudel dej, Sing-dudel-dudel-dej Sing-dudel-dej-sing-dudel-dej - rättvisan den är blind!

3 kommentarer:

  1. Annie Lööf och centern verkar vara förlorade. Vilse i pannkakan, närmast. Jag hade en liten spontan diskussion på jobbet med en del arbetskamrater. Hyggligt folk osv. Men deras inställning till Fredrik Reinfeldt var att det var väl inte så farligt. Var det inte han som bar sej åt så var det någon annan. En axelryckning med andra ord. Varför är så många av svenska folket så trögfattade? Det här barkar snart åt helvete om inte ännu fler vaknar upp. Se bara på senaste melodifestivalsuttagningen(långt ord). Måste rusa... jobbet kallar.
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. De som har gjort denna undersökning har nog besökt samtliga dårhus(de få som vi har kvar)och frågat patienterna där!Katinka Glahd

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

      Radera