måndag 7 januari 2013

Stor varmt tack från en chicken.

Idag har jag fått en förfrågan om att skriva en text, nu från den andra av våra två största dissidenttidningar. Jag bockar och tackar, det är stort. Det skulle verkligen vara hur himla kul som helst att få publiceras av de som kan stå för den verkliga skillnaden 2014.

Tyvärr är jag nog lite för egensinnig för att skriva så jag tror att det ska passa uppdragsgivaren. Här i min egen ficka har jag hittat min ton, vågar ta ut svängarna, kan ge den i den perfekta grammatiken, och behöver bara försvara mig själv om nåt går galet.
Men jag blev verkligen jätteglad, och förstår att det varit en liten fågel och viskat örat. Det värmer hjärtat!! 

Men osvuret är bäst.

9 kommentarer:

  1. skriv var du vill bara du skriver som vi bloggbesökare är vana att du skriver,
    men en fjäder i hatten är det,
    grattis,
    (jag tror du kommer att skriva både här och där i framtiden)

    SvaraRadera
  2. Jag tycker absolut att du ska skriva ett inlägg. Känn efter om det känns bra. I så fall är det väl bara att fortsätta om de vill ha fler texter. Tummen upp.
    Skogis.

    SvaraRadera
  3. Hjärtevärmande uppmuntran, Skogis, men jag är mera som Ferdinand.....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men Carina du har skriftens gåva.Svik nu inte alla oss,som inte på långt när,kan uttrycka våra inre känslor på din nivå !!

      Radera
    2. Jag själv är närmast extremt tillbakadragen i jämförelse med genomsnittet. Jag förstår om du tvekar, du har min förståelse hur du än väljer. Det är väl mest en lite diffus önskan om att så många vettiga människor som möjligt som kan uttrycka sig, ska göra det på så många och så stora plattformar som möjligt. Speciellt i det stora stora vansinnet som råder just nu. Politiskt vansinne, genusvansinne, invandringsvansinne, you name it! När en människa som Mazetti kan få skriva sina tokfientliga, hatiska alster i ICA-kuriren och sen få gråta ut i media om allt "näthat m.m." hon fick tillbaks för sin artikel, så behövs det så många motpoler till vansinnet som kan uppbringas. Men det är ju inte i första hand bara ditt ansvar, det är ju lika mycket mitt och alla andras. Du har mitt stöd hur du än väljer, så lycka till(med allt). Skogis.

      Radera
  4. Är säker på att "erbjudandet" finns kvar längre fram när du känner dig mer redo.
    You go girl!

    /HellBoy

    SvaraRadera
  5. Tala bara om var och när det publiceras så läser vi med samma förtjusning som här i din egen ficka. Fler borde känna till dina skriverier. Många fler! Kör hårt Carina!

    SvaraRadera
  6. Ni är för fantastiskt underbara!

    SvaraRadera