torsdag 10 januari 2013

Lööf har landat.

Fast. 

Det beror på hur man ser det.



5 kommentarer:

  1. Nu kommer något att hända..(misstänker hon är fly förb-annad,att tvingas byta ut solen i syd, mot ett grått Stockholm)
    Men vi får vänta tills hon duschat av sig "resdammet",och det kan dröja eftersom hennes resa varit lång.
    Med spänning ser jag personligen,fram emot resultatet av hennes försök till månggifte i Thailand.Kan verkligen några ha nappat på denna småländska ??

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det här var bra ur många synpunkter. Hennes hy lämpar sig inte för Thailandsresor.

    SvaraRadera
  3. Har ni hört historien om den korrekte prästen som blev utmanad av klockaren:

    - Du som är så korrekt, du skulle aldrig våga säga något lite lustigt i predikan! Jag sätter en knapp mot en femma på du inte vågar säga falleralla i predikan på söndag!

    Prästen antog utmaningen. Han grubblade och funderade, hur skulle han kunna klämma ur sig ett "falleralla" i Guds hus? Vad hade han gett sig in på? När söndagen kom stod så prästen i predikstolen. Han nickade vänligt mot klockaren och inledde sin predikan:

    - Hösten är här. Lööfen faller från trädet. Först faller ett. Sen faller två. Och sen falleralla.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Att alla sju skulle falla, är väl en fåfäng förhoppning. Men man kan ju hoppas på en sådär tre, fyra stycken. Det blir väl inte så lätt för Lööf att reda(upp) den här soppan som hon har försatt sej i. Det är också ganska svårt att urskilja alla de färger som finns med i grytan. Hela regnbågen, verkar det som. Blandar man alla "bönorna" (de av bägge kön) ordentligt blir det väl mest brunt. Fast, är det inte den färgen som etablissemanget med en viss förkärlek kastat på SD? Som egentligen har den renaste blågula färg man kan tänka sej. Allt utgår från betraktarens öga, oavsett ögonfärg.
      Skogis.

      Radera
  4. Lööf har inte landat förrän hon är en enkel privatperson igen. Och det lär ju ta tid.

    SvaraRadera