torsdag 31 januari 2013

Jag hänger med!

På allt nytt. 

Så idag efter att ha hört ett radioprogram om svensk mat, måste jag bara få tag i en burk pepparkakssenap!

Bara för att inte dö nyfiken.Nån som är insatt?





                             Här kanske........?

7 kommentarer:

  1. Håll ut,Carina!
    Om 90 dagar tar jag cykeln och testar.
    Bönderna tycks vara desperata i Trögden
    Kartan tycks dock ha missat Sveriges vagga.
    Ja, Cecilia på Eka hade ju en son...

    Skepparn

    SvaraRadera
  2. 90 dagar, gode Gud giv mig tålamod. Men gör det snabbt!

    SvaraRadera
  3. "Det"
    Lite oklart där..
    Ja, om du syftade på mig!

    Skepparn

    SvaraRadera
  4. En annan senap att testa är Edvins senap från Västervik. Passar bra till julaskinka i alla fall. Till varmkorv är Hultbergs milda senap godast. Enligt min mening. Skånsk tårframkallande, gärna hemrullad senap, till både falsk och äkta lutfisk är inte heller att förakta. Fast, den delade smaken gäller ju i högsta grad senap också, som allt annat. Pepparkakssenap... tja, som du säger, man ska inte dö nyfiken. Hoppas bara att senapen inte tar kål på en.
    Skogis.

    SvaraRadera
  5. Kommer mycket väl ihåg när mamma satt och rullade kulan i senapen på jularna, och tårarna rann av hettan i morteln, men gött blev det. Edvins senap måste jag ha smakat, minns det väl för att den var så god, och hette som min morfar. Men den har jag tyvärr inte hittat här nånstans.
    Pepparkakssenap, jag är rädd att det kommer att bli världens senapsantiklimax....Men måste prövas!

    SvaraRadera
  6. Låter faktiskt som en intressant kombination av smaker. Är det någon som kan rekommendera en stark senap som finns på typ Coop, för jag misstänker att Edvins är en lokal produkt.

    /Plutten

    SvaraRadera
  7. Edvins!! Ring till leverantören och säg att vi är många i hela landet som längtar efter den. Vill inte rekommendera nån halvtaskig kopia, Plutten!

    SvaraRadera