lördag 5 januari 2013

Jag fattar inte.

Varför hemlösa och utsatta människor måste komma från främmande land för att få helpension på slott betalt av oss skattebetalare.

Och jag kommer aldrig att förstå.





fria tider

5 kommentarer:

  1. Carina:
    Tror inte det finns någon som kan förklara denna orättvisa.Tänka sig att Stadsmissionen i de större städerna,är ensamma om att ställa upp med sin kålsoppa.Oftast tragiska fall...ur vår egen befolkning.Det verkligt trista är,att denna grupp blir allt större för varje år !
    Skada att inte dessa har en "Ulltott",som aggerar för dem inom 7-klövern.

    SvaraRadera
  2. Hur kan detta accepteras som nåt självklart?!?! VANSINNE!!!

    SvaraRadera
  3. Märkligt,satt just och bläddrade på olika TV-kanaler..
    Fick in en Polsk som visade en film över dessa utslagna människor.Drygt 300.000 finns det i Polen som lever i jordhyttor,i städernas underjordiska kanalisationer,och givetvis på gatan.I Warszawa fanns det ett ställe dit de kunde söka sig för ett mål mat per dag.
    Detta projekt betalas av EU,nu undrar jag varför finns det inte sådana i Sverige ?
    Eller är kanske 7-klövern för stolta att ansöka om detta ? Vill Reinfeldt rent av framstå som en förebild vad gäller godhet utåt ?
    Nu kommer den VERKLIGA nyheten för oss svenskar.I EU lades ett förslag fram just för att hjälpa dessa grupper.Detta röstades ned med hjälp av bl.a SVERIGE,TJECKOSLOVAKIEN,ENGLAND vilket också framkom i programmet !!
    Tala om dubbelmoral...



    SvaraRadera
  4. Invällarna har ju köpt "All Inclusive" så det är klart att de ställer krav?

    SvaraRadera
  5. Lars, lägg ner alla förväntningar på moral i fråga om politiker. Efter Olof Palme är det bara sol-och-vårare, såvitt jag vet var det han som drog in lögn och blånekande och ränksmideriet i hela skrået.

    SvaraRadera