onsdag 2 januari 2013

I år


ska vi kvinnor gå omkring med krusigt och våfflat barr i spetsiga lackskor med låga taxklackar. Medan män ska sticka ut med en modig accessoar som neongula skor eller illgrön slips. Vi kommer att statusuppdatera oss ännu mera, koppla upp alla våra prylar mot internet för nya funktioner,  smartphonen härskar mobilmarknaden, och används mer och mer som second screen. 

Samtidigt som vi bär på en hjärtinnerlig off-linelängtan.


Köket blir den plats som vi ska ha jätteroligt tillsammans i, men färgat flingsalt? 

Krisen märks av, i lågkonjunkturer tillverkar vi mer, håller i pengarna, byter grejer med varandra, och har mer sex.Och då vill jag passa på att slå ett slag för ett stort sängtäcke istället för två mindre.Vi sov borta igår natt och jag vill därför hylla det stora gemensamma äktenskapsförbättrande åtgärdstäcket. Man glömmer bort hur viktigt det är att nudda vid varandra i sömnen, att känna en smeksam fot, ett stycke varm hud och lite ljuvliga snusningar, om man alltid ligger och trycker under varsitt täcke.


Absolut trendigast blir det 2013 att vara tacksam, ödmjuk, och okränkt av bagateller.Det sista har jag visserligen hittat på själv, men det känns helt rätt för vårt land - i tiden.

2 kommentarer:

  1. Håller med!!!
    Hemma i Sverige...tyvärr

    Stefan H

    SvaraRadera
  2. Du har dina fantastiska stop i den ljuvliga paradisvärlden,Stefan, det blir säkert lättare att stå ut då!

    SvaraRadera