måndag 28 januari 2013

Här svärs det minsann i kyrkan, Alf B Svensson.



Psykolog Alf B Svensson: -"Sluta försöka göra barn könsneutrala.Vi måste behandla pojkar och flickor olika – för att ge dem samma chans i livet."

Äntligen!

Att han vågar Alf B Svensson.  Utmana hela tyckarmaffian....

Hur ska könsbekämparna överleva detta??Och hela Sverige, som av nån gåtfull anledning består av fanatiska likhetsfundamentalister.I decennier har Mångkultursmaffian försökt styra och tvinga oss svenska godhets-junkies att tro, att vi alla är lika och ska bemötas på exakt samma sätt. Vilken magisk illusion.

Alla är definitivt inte lika.

Och måste bemötas olika. Inte sämre, inte bättre. Men så att var och en förstår utifrån sin verklighet. 






5 kommentarer:

  1. Är man inte virrig i huvudet,blir man av att läsa dessa skribenters alster..
    I en lokalblaska slår man stort upp,att en Kosovoalban,som tydligen varit skriven i Landskrona har kommit "hem" !!
    Orsaken till att han verkligen åkte tillbaka till sitt hemland,(Kosovo i Serbien) var att han vid sin vistelse i Sverige roade sig med prickskytte.2011 på sommaren satt han bak på en motorcykel,och sköt in bland ett sällskap som tillhörde Bandidos..Eftersom han liksom alla andra av dessa lyckosökare,nekade till brottet släpptes han av åklagare.Kvickt som bara den, försvann han naturligtvis hem till f.d Jugoslavien.Därmed kunde sagan ha tagit slut,nu var tydligen hans pengar slut,och bidragen i Sverige ett lockbete han inte kunde motstå.
    Återvände därför hit,och detta kallas i svensk PK-press för "att komma hem" !!

    SvaraRadera
  2. Jo jag såg den (fick Aftonbladet på flyget) och nu väntar jag bara på Twitter-stormen och haglandet av debattartiklar som alltid när något är rätt och riktigt.

    SvaraRadera
  3. Där är du ju Argus! Var har du varit? Det har varit så tomt efter dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag brukar vara här varje dag och det brukar dels inte vara mycket att tillägga och sedan verkar Blogspot inte gilla phånen eller paddan (lyckas inte kommentera från dem).

      Radera
  4. Ni är några stycken som skämt bort mig med er briljans, jag får abstinens utan er. Jag får börja med yoga...eller nåt...

    SvaraRadera