måndag 7 januari 2013

En Mazettis försvarstal.




Mazetti har lyckats hitta ett tillräckligt korrekt organ för att ytterligare ge sig på dom som hon kallar storsvenska SD-nät-troll. 

Själv skriver hon "att mobba grupp/personer i massiv attack med förtal, förolämpningar och rena lögner är en välkänd taktik som fungerade fint i Münchens ölhallar en gång." 

Och ändå fortsätter männskan oförtrutet själv att göra just detta.


Vidare: "Naturligtvis kunde jag inte förutse att en krönika i Icakuriren skulle orsaka en lynchmobb på nätet!
Jag kan liksom inte föreställa mig hur hårdföra rasister och feministätare sitter och bläddrar bland recepten i denna snälla tidning med huvudsakligen mogna damer i läsekretsen." 

 Nä, eller hur. 

 Det var ju just därför hennes bryska, illasinnade och bittra gallspya väckte så mycket ilska. Varför valde Mazetti att försöka smygpåverka, terrorisera och politisera just dessa helt oanande snälla receptläsare? Var hon så ful så hon trodde sig komma undan med sin propaganda helt obemärkt.

Mazetti avslutar med: "Att svara eller argumentera är meningslöst." Och ändå är det precis det hon gör. 

Hon borde ha begripit bättre, vuxna männskan.



VK

4 kommentarer:

  1. Ser att det finns 1, säger en kommentar till artikeln i VK ,en positiv ,blir man förvånad ? Censurerar man bort allt utom det oreserverat PKtrogna så återstår kanske typ 1 kommentar ,va trött man blir!
    Norrlandsfan,,

    SvaraRadera
  2. Tur vi finns här med friheten!

    SvaraRadera
  3. Hej Carina!
    Håller med dig i det du skriver om henne Mazetti!
    Har vi blivit ett samhälle där flosklerna styr? Likt skrockfulla hyenor matar de oss med sina åsikter och travar de ”rätta” orden på varandra i oändlighet… Men frågan är om folket inte tröttnat?
    I den lilla notisen i dagens DN där Georg Cederskog skriver om alla hatkommentarer och där hon (stackars) Mazetti klagande jämför kommentarerna på sin skrivelse i ICA kuriren med den som nazisterna använde i början… Där står alltså INGENTING om detta grova om inavel som hon skrivit. Det är tydligen så att alla dessa professionella tyckare har tagit på sig rätten att (noga utvalt) tolka och analysera världen (och utelämna de fakta som inte passar in i deras världsbild.)
    Mazetti skriver:
    "(Allra renast är förstås de folkslag som isolerat sej i generationer och bara gifter sej med varann. De sitter där gravt inavlade med hängande hakor, svåra genetiska sjukdomar och en IQ på 70)."
    Hade detta sagts av någon som syftat på muslimer skulle denne genast anmälas, åtals och dömas för hatbrott! Även om det råkar vara sant att de faktiskt mest gifter med kusiner generation efter generation…
    (Men svenskar är det tillåtet att förolämpa hur man vill… där förekommer minsann inget hat…?)
    Om man inte håller med i det konsensustyngda debattklimatet är man huvudstupa att betraktas som en hatare! Man är en främlingsfientlig rasist om man inte hyllar all fri invandring.
    Men det är ”fritt” att i vårt land ogilla ryssar, amerikanare och judar. Likaså är det ”gratis” att starkt ogilla katoliker och flera andra religioner. Men ve den som ogillar muslimer och islam! Då är du inte bara en rasistisk hatare, utan då ska du akta dig extra noga, för då har du också fått en slags farlig fobisjukdom.

    Hälsningar från en som tröttnat på att bli tillrättavisad hur jag ska tänka.

    SvaraRadera
  4. Hear hear !!!!!! Jag kunde inte ha sagt det bättre själv!

    SvaraRadera