söndag 27 januari 2013

Dom ska bara "göra papper."

En 59-årig romsk kvinna i Norge är åtalad har svindlat till sig socialbidrag för födselstöd, nedkomsstöd, barnunderhåll, småbarnstillägg och bidragsförskott.Och ytterligare ett barntillägg jämte sin egen förtidspension och bidragsförsörjning.

 Vinst för den romska gamla kvinnan: 692.355 norska kronor.Allt för ett fantasibarn som hon registrerade efter en "hemmafödsel".

Det är långt ifrån det första fallet för Oslo Tingsrätt. Redan 2001 dömdes en romsk farmor för att ha diktat upp 12 barn-barn, och håvade in 180 000(!) i månaden i sociala bidrag, vilket var Norges dittills största välfärdsbedrägeri. Romerna kallar svindelmetoden, att upprätta en identitet som bara existerar på pappret, för att göra papper.

I själva verket tycks det mig som att det är "pengar dom gör".  Så - varför bjuder våra yberblåögda idiotnationer in till fri robbning av våra skattekronor? Kan nån begripa??

Tolerans och förståelse???Up yours.





3 kommentarer:

  1. Carina angående din fråga på Petterssons i inlägget "Välkommen in".
    Du hittar idag tre kanske fyra bra inlägg om det du vill veta på Every Kinda People
    http://everykindapeople.blogspot.se/ Det fjärde från toppen är om Ubahma bin Laden
    det har jag inte läst. Tål knappt att se denne femtekollanare och råkommunist.
    http://everykindapeople.blogspot.se/

    SvaraRadera
  2. Det som den romska kvinnan gör, visar bara hur lata och naiva kommunisterna på socialen har blivit. Dags att byta ut fjollorna mot gamla indrivare.

    SvaraRadera
  3. Tack, min ängel, Olli. Letar nu upp dina länkar!

    SvaraRadera