onsdag 30 januari 2013

Soran Ismael går hem. På biblioteket i Borlänge.


– "Det var en bra tid för rasister i höstas. De hade ett enormt uppsving," sa Soran Ismail inför storpublik på ABF´s och Svenska Muslimer För Fred och Rättvisa´s träff på biblioteket i Borlänge.
Att böckerna om Tintin höll på att drabbas av islamsk censur, känslorna när Disney gjorde korrekthetsmystiska klipp i julaftonsfilmen, och järnrörsfilmerna starring Soran himself, det hade Soran synpunkter på:
– Det här är historiskt pinsamt.

Efter det "bejublande" Soranframträdandet höll Boudour Al Hashmi, medlem i Svenska muslimer för fred och rättvisa, SMRF, en kort presentation om organisationen.
– Vi vill skapa en bättre värld. Vi använder oss av islamiska principer och vi är öppna för dialoger för att skapa ett samhälle med tolerans, vänskap och rättvisa, sa Boudour Al hashmi. 

 Som i alla de muslimska länderna då????? Man får hicka.

Nu ska jag berätta för Soran vad som är pinsamt på riktigt.
Det är att sitta i det trygga svenska biblioteket och fantisera om att man faktiskt gör nånting, nåt extremt viktigt, för mänskligheten och freden.
OM muslimer i Sverige verkligen vill arbeta för fred och rättvisa - med islamiska principer?!?! - känns det som om det finns massor med viktigare saker världen över, än att sitta och flina åt en inskränkt korrektmästare och fanatisk anti-svensk.


Soran är PKSveriges hustönte, jämte Gardell och Dirawi. Man kan bara bli det om man ägnar sig åt navelskådande och I-landsproblem som kinapuffar och negerbollar.

2 kommentarer:

  1. Hur vet du att de muslimska länderna följer de islamiska principerna?
    De som faktiskt är kunniga om religion - religionsvetare, islamologer och forskare, hävdar att det finns islamer, inte islam. Vad de menar att det finns så många, och vitt skilda tolkningar av religionen islam att man helt enkelt inte kan säga att det bara finns en.

    Det är ett faktum att islam har ett fredsbudskap. Men istället för att lyftas fram (både bland vissa muslimer, liksom hos rasister)motarbetas det av sådana som dig, sida vid sida med andra fundamentalistiska grupper som drivs av maktbegär och pengar. För vilka den kidnappade religionen bara är ett sätt att lura med sig befolkningen.

    Soran Ismail och SMFR försöker åtminstone bygga broar och skapa en enad värld. De kan sova gott om nätterna i vetskap om att gör jorden till en bättre plats. Du som lägger din tid på det motsatta; sover du gott?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är troligen ung och därför historielös. De övergrepp som religiösa människor har gjort i deras guds namn är gränslösa och utav alla världsreligioner är islam klar och obestridbar etta på detta område.

      I kristendomen och judendomen (åttonde respektive nionde budordet) finns ett förbud mot att ljuga "Du skall icke bära falskt vittnesbörd mot din nästa (du ska inte ljuga)". I islam är det tillåtet, ja nästan påbjudet: http://sv.wikipedia.org/wiki/Taqqiyya

      I övrigt citerar jag Lukasevangeliet 23:34: "Fader, förlåt dem; ty de veta icke vad de göra".

      Radera