lördag 22 december 2012

Svartmålaren Gunnar Bergdahl en del av HDs propagandamaskin.

För mig är det en gåta hur sansade normala människor kan låta sig förledas, själv förleda, generalisera, sprida nidbilder, och spy galla som Gunnar Bergdahl på HD. 

Vad är han för människa som reducerar och förkrymper alla de väljare som fått nog av samma visa i svensk politik, och är mogna att rösta på det enda alternativet. Som väljer att rösta för begränsad invandring, integration utan utanförskap, värnande om det svenska och lag och ordning.

Vad är han för journalist som dömer och anklagar samtliga Sverigedemokraternas olika och enskilda väljare till "hatets handlare" och "näthotande järnrörsnazister". Vad är hans syfte och mål med de vulgära och simpla frontalangreppen i tidningen?

Det finns bara ett svar.

Och det är en skändlighet för Bergdahl själv och HD.


3 kommentarer:

  1. Läser man kommentarerna under hans krönika finns det alltså människor som har den absoluta uppfattningen att SD och då rimligen dess sympatisörer är stöveltrampande nazister. En underlig känsla infinner sej onekligen då man har uppfattningen att det är precis tvärt om. Omöjligt att ta det på allvar. Jag, och de jag känner som sympatiserar med SD är verkligen så långt ifrån den bilden som man kan komma. Sorgligt att det finns den sortens nyttiga idioter, men symptomatiskt med de allra flesta svenska journalister.
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Denne man är sedan länge HDs "mistgabel" eller som det heter på svenska gödselgrep..
    Vilka han vänder sig till i sin oförskämda spalt,är och förblir en gåta !!Möjligen är han ur samma familj som organets chefredaktör Johansson.
    Enl.denne stolte skribents egen uppfattning, landet Sveriges Einstein...

    SvaraRadera
  3. Jag förskräckes och häpnar över nivån på krönikan och på syftet med den. Och på tanken på de arma stackare som låter hjärnan tvättas av sån kalkylerande vulgaritet.

    SvaraRadera