söndag 23 december 2012

Reinfeldt och Löfvén kör Plockepinn i jul.

M och S slåss om ett allt större antal attraktiva röster som spridits i en mångfald av löss och kackerlackor. För att rädda landet och överleva politiskt måste dock båda försöka ta en kackerlacka i taget i smyg, och utan att röja sitt pokerface, så att inte dom ena märker vad dom andra håller på med. Och vice versa.

Här måste gås på äggskal.

4 kommentarer:

  1. en bra beskrivning av sakers tillstånd
    måla in sig i hörnet en annan
    kan nog bli ganska spännande 2013
    GOD JUL från bergslagen där vi fått ett par decimeter nysnö inatt.

    SvaraRadera
  2. Du har fått in något konstruktivt även i ett julaftonsinlägg, vilket är Carina-Fina i ett nötskal enligt min mening, är väl bäst att tillägga.
    Jag tänkte bara titta in och önska dig God Jul och Gott Nytt År personligen, vilket jag inte gör med vem som helst, men känner att jag bör göra med dig.
    Själv har jag ju varit borta i mer än en månad från Bloggandet, då jag har besökt min dotter i Australien i min frus sällskap. Vet inte om du har lagt märke till det, då jag inte hade tillfälle att skriva något. En del ska jag väl lägga ut på Petterssons när jag får ordning på tillvaron, som hittills förstörts av jetsjuka och tidsomställning 10 timmar. Då kanske någon form av reseskildring kan bli verklighet. Till dess lyfter jag min nyinköpta Australiska hatt för min favoritbloggerska.

    SvaraRadera
  3. Hej grabbar, njut av julhelgen, och Olli, tack för så kärleksfulla och värmande ord och välkommen hem! Vilken resa - längtar redan efter att läsa mycket, mycket mera!

    SvaraRadera