torsdag 20 december 2012

Rättvisepartiet Socialisterna....

......... ljuger och förvanskar verkligheten och sanningen om de skamrelaterade invandrarkravallerna i Göteborg. Allt var SDs fel.Och man tappar inte ens hakan längre. 


fria tider

3 kommentarer:

  1. Att någon ens gitter lyssna på dravlet. Rättvisepartiet Socialisterna, fattas det inte en bokstav i början... ett stort O, kanske.
    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo så är det nog,Såg att denna stora "korrekta" demonstration endast samlat ett 15-tal intresserade !!
      T.o.m STATS-TV lär ha packat samman sina pinaler innan "anförandet" inleddes !
      Fann troligen det hela besvärande,att så få ställde upp,på en så viktig manifestation.

      Radera
  2. Det var komik i kubik att läsa om :)

    Och så ett litet litet, riktigt pyttelitet, 'försvarstal' apropå att jag på andra ställen läser att de nyliga ungdomskravallerna skulle vara något nytt i Sverige i och med massinvandringen. Det är de inte (annat är nytt, som stenkastning på brandbilar/ambulanser mm mm mm)

    Jag minns ungdomskravallerna -82 och -87, dvs före massinvandringen så det torde ha varit rätt helvitt. Bush-kravallerna i gbg vet jag egentligen inte, så många var maskerade, men namn som figurerade var svenska. Och så var de nog lite äldre med också.

    Den stora skillnaden mellan 82/-87 och nu (Bush
    demonstrationen var sannolikt planerad at vara våldsam)är så vitt jag kan se att denna nyliga, där var det en eller flera som dom manade till skolk och samling i syfte om att begå brott ("spöa upp någon" som det nu verkar, var oskyldig). De som lystrade till uppmaningen var mest invandrarungdomar. Signifikant i sig. Jag tror inte, men vet inte, att den FB "vän-kretsen" bestod av idel invandrarbarn.

    /Läsare

    SvaraRadera