söndag 23 december 2012

Politisk korrekthet är det mest intoleranta statsskicket som dominerat sen reformationen.


Vad ska dom göra med sitt otyglade och obehärskade ursinne, politikerna, våldsvänstern, aftonspånan, dala-demokraten, sundsvallstidning, helsingborgsdagblad, SN, amelia, expressen och alla dom andra? Dom som håller på att få blodstörtning av hat, de som kallar varenda en av SDs väljare för kackerlackor, fascistlöss, och järnrörsnazister som bör gasas ihjäl.


1. Fortsätta vanhedra med alla osande eder ordförrådet förmår?? Resultat: SD går framåt.

2. Ignorera? Resultat: SD går framåt.


Dom har det inte lätt.


2 kommentarer:

  1. Nog är det så. Det hjälper troligen inte sju-klövern att ändra sin politik heller. Mitt i allt politikervansinne har det ju kommit små trevare från det hållet att strama upp det invandringskaos vi har. Åtminstone jag litar inte på några som helst löften eller svängningar från det hållet. Möjligen en fåfäng förhoppning, men hoppas att många fler än de redan frälsta har slutat lita på PK-etablissemanget. De är helt körda, egentligen på alla fronter, men framför allt när det gäller trovärdighet.
    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det skulle möjligen vara om de nu med handling visar vad de vill, asyl- och migrationsstopp, stoppa anhöriginvandring, återkalla alla PUT, ny grundlag...

      Annars är det bara läpparnas bekännelse 2014.

      Radera